Breds Pits un Andželina Džolija nolēmuši apprecēties
Slavenības
2010. gada 22. aprīlis, 13:43

Breds Pits un Andželina Džolija nolēmuši apprecēties

Jauns.lv

Holivudas zvaigžņu pāris Andželina Džolija un Breds Pits nolēmis apprecēties, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph", atsaucoties uz amerikāņu bulvārpresi.

Kā vēsta žurnāls "Ok!", pāri pēc piecu gadu kopdzīves uz šādu soli pamudinājuši bērni, kas paziņojuši, ka vēlas, lai viņu vecāki būtu precēti. "Pirmais bija Medokss, kas sāka lūgties, lai vecāki beidzot salaulājas. Vēlāk iesaistījās arī Šailo un Zahara, un Pakss domā, ka būt par gredzenu nesēju ir foršākā lieta uz pasaules," kāds pāra draugs pavēstījis žurnālam. "Parasti cilvēki iemīlas un viss griežas ap laulību rituālu, bērni nāk pēc tam. Mēs visu izdarījām otrādi," žurnāls citā Džolijas vārdus.Ja pāris patiešām apprecēsies, tās būs trešās Džolijas un otrās Pita laulības. Andželina Džolija iepriekš bija precējusies ar aktieri Džoniju Lī Milleru un Billiju Bobu Torntonu. Savukārt Pits bija precējies ar Dženiferu Enistoni.

Pārim ir trīs adoptētie bērni - Medokss, Pakss un Zahara, kā arī trīs bioloģiskie - Šailo, Nokss un Vivjena. Džolija un Pits iepazinās komēdijas "Mr and Mrs Smith" filmēšanas laukumā 2005.gadā, kad Pits vēl bija precējies ar Enistoni.

Šā gada sākumā bulvārpresē parādījās informācija, ka aktieru pāris nolēmis pārtraukt savas attiecības, taču abi šīs ziņas atspēkoja un iesūdzēja tabloīdu "News Of The World" par nepatiesu ziņu izplatīšanu.


LETA Daily Telegraph, Foto: Bulls Press