Dziedātāja Ginta Ēķe kļuvusi par rudmati
Slavenības
2010. gada 29. maijs, 07:11

Dziedātāja Ginta Ēķe kļuvusi par rudmati

Jauns.lv

Dziedātāja Ginta Ēķe, kas plašākai publikai sevi pieteica pirms diviem gadiem TV šovā Zvaigžņu lietus šajā pavasarī kļuvusi par populārā seriāla Sekss un lielpilsēta varones Mirandas līdzinieci.

Kopš dalības muzikālajā šovā Zvaigžņu lietus talantīgā mūziķe jau reiz mainījusi savu vizuālo tēlu, dabiski gaišos matus nokrāsojot ogļmelnus. Ginta toreiz neslēpa, ka tā rīkojusies tamdēļ, ka, pēc viņas domām, tumšmates ir drošākas un temperamentīgākas. Jaunais tēls Ēķei palīdzējis celt pašapziņu, kā arī sajusties pārliecinošāk, kāpjot uz skatuves.

Nu jau ilgāku laiku jauno dziedātāju saista romantiskas attiecības ar populāro mūziķi Kristapu Krievkalnu, kas savulaik bija kopā ar dziedātāju Madaru Celmu. Ne bez mīļotā vīrieša atbalsta Ginta Ēķe paguvusi gan sniegt neskaitāmus koncertus visā Latvijā, gan startējusi Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē, bet aizvadītā gada nogalē sadarbībā ar komponistu Zigmaru Liepiņu uzstājusies arī savā pirmajā solo lielkoncertā.

Nu mūziķe mainījusies līdz nepazīšanai un no melnmates kļuvusi par rudmati. Ginta noliedz, ka tik radikāli tēlu mainījusi kādu notikumu vai pārmaiņu privātajā dzīvē dēļ — viņa vienkārši izlēmusi atgriezties pie sava dabiskā matu toņa, un pirmais solis bijusi tumšo matu pārkrāsošana. Ginta atzīst, ka noilgojusies pēc savas dabiski blondās matu krāsas un jau šovasar ieplānojusi pārtapt par gaišmati. Dziedātāja smejot bilst, ka uz ielas sastaptie paziņas bieži viņu neatpazīstot, taču draugam Kristapam Krievkalnam mīļotās jaunais imidžs patīkot. Kā nu ne — tagad Ginta ir pārsteidzoši līdzīga aktrisei Sintijai Niksonei, populārā TV seriāla Sekss un lielpilsēta varonei Mirandai.


Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva