Breds Pits un Andželina Džolija uzvar prāvā pret tabloīdu
Slavenības
2010. gada 23. jūlijs, 09:36

Breds Pits un Andželina Džolija uzvar prāvā pret tabloīdu

Jauns.lv

Breds Pits un Andželina Džolija uzvarējuši tiesas prāvā pret britu bulvārpreses izdevumu "News Of The World", ko aktieru pāris apsūdzēja nepatiesas informācijas izplatīšanā, un saņēmuši kompensācijā naudas summu, kas netiek atklāta.

Kā ziņots iepriekš, šā gada sākumā zvaigžņu pāris iesūdzēja bulvārpreses izdevumu, kas 24.janvārī publicētajā rakstā apgalvoja, ka aktieri nolēmuši izšķirties, tāpēc dala īpašumus un aizbildniecību pār bērniem. Rakstā "Pits un Džolija šķiras" bija norādīts, ka Džolija un Pits 2009.gada decembrī tikušies ar šķiršanās advokātu, kā arī pāris noslēdzis vienošanos par īpašuma sadalīšanu.

Kā ceturtdien notikušajā lietas iztiesāšanā norādīja pāra advokāts Kīts Šillings, Sorels Trops, ko daži plašsaziņas līdzekļi minēja kā Džolijas un Pita šķiršanās advokātu, nekad nav ticies ar aktieriem. "Ar mani nav sazinājusies ne Andželina Džolija, ne Breds Pits. Es nekad neesmu ticies ar jūsu klientiem vai bijis jebkādā veidā saistīts ar kādu no viņiem. Tas pats attiecas arī uz citiem šīs firmas darbiniekiem," Tropa vārdus citēja pāra advokāts.

Laikraksta izdevniecība "News Group Newspapers" atzinusi, ka informācija bijusi "nepatiesa un iejaukusies pāra privātajā dzīvē". Bulvārpreses izdevums "News Of The World", kas iepriekš uzsvēra, ka publikācijai nebija ļaunprātīgs raksturs, ir piekritis publicēt atvainošanos.

"News Of The World" kompensēs arī Pita un Džolijas izmaksas un zaudējumus. Kompensāciju viņi ir paredzējuši ziedot labdarībai - Džolijas un Pita fondam.

Izdevums apstiprināja, ka vienošanās ir noslēgta, taču atteicās sniegt sīkāku informāciju.

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press