Prokuratūra: Lindseja Lohana varētu beigt ārstēšanos ātrāk
Slavenības
2010. gada 13. augusts, 13:35

Prokuratūra: Lindseja Lohana varētu beigt ārstēšanos ātrāk

Jauns.lv

Holivudas rūpju bērns Lindseja Lohana varētu izrakstīties no rehabilitācijas klīnikas ātrāk, nekā to piespriedusi tiesa, ceturtdien paziņoja prokuratūra.

Jau ziņots, ka Lohana par nosacītā soda noteikumu pārkāpšanu tiesa piespriedu trīs mēnešu cietumsodu, kas vēlāk tika samazināts līdz nepilnām divām nedēļām, kā arī 90 dienu stacionāru ārstēšanos rehabilitācijas klīnikā.

Tagad sarunā ar ziņu vietni "RadarOnline.com" Lohanas lietas prokurore Danete Mejersa pavēstīja, ka ārstēšanās laiku rehabilitācijas klīnikā varētu saīsināt, ja to ieteiks Loenas mediķi.

Meiersa uzsvēra, ka aktrises izrakstīšanas laiks būs atkarīgs no mediķu rekomendācijām, tāpēc viņa nevar minēt nekādus datumus.

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā piektdienā Beverlīhilzas Augstākās tiesas tiesnese Mārša Revela, kas iesēdināja Lindseju Lohanu aiz restēm, pēc saņemtajām sūdzībām par pārkāpumiem lietas izskatīšanā atstādinājusi sevi no aktrises lietas tiesvedības.

24 gadus vecā aktrise ir ilgus gadus pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir "The Parent Trap" ("Dvīņu slazdā"), "Freaky Friday" ("Dīvainā piektdiena") un "Hērbijs: Pilnā aprīkojumā". Loenas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri viena pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda. Apcietinājuma un ārstēšanās dēļ viņa nevar filmēties savā jaunākajā projektā - drāmā "Inferno" par septiņdesmito gadu porno zvaigzni Lindu Lavleisu.

LETA/Foto: Bulls Press