Seksīgākās zvaigznes pēc 40!
Slavenības
2010. gada 21. augusts, 06:05

Seksīgākās zvaigznes pēc 40!

Jauns.lv

Pateicoties plastikas ķirurgu veikumam, kosmētikai un stilistu darbam, Holivudas zvaigznes, kurām pāri četrdesmit, nereti izskatās daudz labāk nekā viņu gados jaunās kolēģes.

„Četrdesmit gados dzīve tikai sākas,” mēdz teikt kino dīvas, kas ar gadiem kļūst tikai aizvien daiļākas. 47 gadus vecā aktrise Demija Mūra noliedz baumas, ka būtu tērējusi miljonus par plastiskajām operācijām. „Jā, es konsultējos ar ķirurgiem, taču ne reizi neesmu sevi paļāvusi sejas plastiskajām operācijām,” norāda skaistā Mūra. Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa (41) karjeras pirmsākumos līdzinājās „parastai meitenei no Bronksas”. Pateicoties nelielai sejas plastikas ķirurģijai un veiksmīgam stilistu darbam, Lopesa ir kļuvusi par vienu no seksapīlākajā dīvām Holivudā.

Aktrise Hale Berija 44 gados izskatās daudz šarmantāk nekā tālajā 1986. gadā, kad uzvarēja konkursā „Mis tumšādainā Amerika”. Skaistās balss īpašniece Meraija Kerija (40) savulaik bija precējusies ar kompānijas „Sony” bosu Tomiju Motolu, kurš bija īsts tirāns. Viņš ne tikai diktēja sievas karjeru, bet arī noteica, ko sievai ģeŗbtt mugurā ikdienā un kādu frizūru veidot. Kad šī neveiksmīgā laulība bija šķirta, Meraija sāka sev izvēlēties hiperseksuālus tērpus un veica arī vairākas krūšu palielināšanas operācijas.

Ieskaties galerijā un salīdzini, kā izskatījās populārās dāmas jaunībā un tagad!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press