Holivudas aktieris Čārlijs Šīns kails un piedzēries ālējas
Slavenības
2010. gada 27. oktobris, 12:26

Holivudas aktieris Čārlijs Šīns kails un piedzēries ālējas

Jauns.lv

Čārlijs Šīns nogādāts kādā Ņujorkas slimnīcā ar "kādu alerģisku reakciju uz medikamentiem", kā to norādījis viņa pārstāvis, tomēr vietējie mediji ziņo, ka tam par iemeslu kļuva alkohola intoksikācija, kuras iespaidā Holivudas aktieris esot izdemolējis savu viesnīcas numuru.

­

"Čārlijam bija kāda alerģiska reakcija uz kaut kādiem medikamentiem, un viņš tika aizvests uz slimnīcu," sarunā ar AFP paziņoja aktiera pārstāvis Stens Rozenfīlds. Tikmēr žurnāls "People" un citi preses izdevumi par slavenību dzīvi apgalvo, ka 45 gadus vecais Šīns tika nogādāts slimnīcā pēc tam, kad viņš bija izārdījis savu numuriņu viesnīcā "Plaza Hotel", kur policija viņu atradusi piedzērušos un kailu. Policija ieradās viesnīcā, reaģējot uz sūdzībām par kādu personu alkohola reibumā.

Otrdienas vakarā Šīns no slimnīcas tika izlaists un aizsūtīts mājās. Rozenfīlds noraidījis bulvārpreses apgalvojumus kā nepatiesus, uzsverot, ka "viss, izņemot hospitalizāciju, ir tikai pieņēmumi". Pēc policijas vārdiem, neviens nav ticis arestēts un nekādas apsūdzības šīs lietas sakarā nav izvirzītas.

Augustā seriāla "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") zvaigzne atzina vainu uzbrukumā savai sievai pagājušajos Ziemassvētkos, taču, vienojoties ar prokuratūru, izvairījies no cietumsoda. Tā vietā Šīnam bija jāiziet 30 dienu ārstēšanās kurss kādā rehabilitācijas centrā. Tāpat viņam tika piespriests pārbaudes laiks, kā arī 36 stundu dusmu savaldīšanas terapijas kurss. Saskaņā ar preses informāciju līdz Šīna probācijas laika beigām bija palikusi tikai viena nedēļa.

Deviņdesmitajos gados viņam ir bijušas vairākas saķeršanās ar likumu, tostarp lietās, kas saistītas ar narkotikām, vardarbību ģimenē un prostitūciju, taču, pateicoties seriālam "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri"), Šīns šobrīd ir viens no vislabāk apmaksātajiem televīzijas komiķiem.

Šī nav vienīgā dīvainā lieta, kas notikusi ar Čārliju šogad. Tā, piemēram, divas reizes šogad nozagta aktiera automašīna, kas vēlāk atrasta aizā netālu no viņa mājām. Otrajā reizē atbildot uz izsaukumu par satiksmes negadījumu Losandželosas tuvumā, ugunsdzēsēji atrada sudrabotu 2010.gada automašīnu "Mercedes S600" simts metru dziļā aizā pie Malholandas ceļa. Automašīna joprojām darbojās, un tās gaismas bija ieslēgtas. Iekšpusē neviena nebija, un nekas neliecināja par ielaušanos.

LETA AFP, Foto: Bulls Press

­