Mārtiņš Freimanis ilgojas pēc ģimenes
Slavenības

Mārtiņš Freimanis ilgojas pēc ģimenes

Jauns.lv

Mūziķis Mārtiņš Freimanis (33), kura nesaudzīgos komentārus ik svētdienu dzirdējām šovā „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas”, atzīst, ka nespēj atrast sievieti, kura pieņemtu viņa patieso dabu.

Mārtiņš Freimanis ilgojas pēc ģimenes...
Mārtiņš Freimanis apgalvo, ka esot īsts nevīža ar briesmīgu raksturu, izmētājot zeķes mākslinieciskā haosā pa visu māju un čurājot dušā. Kura sieviete tad gatava ko tādu paciest?
Mārtiņš Freimanis apgalvo, ka esot īsts nevīža ar briesmīgu raksturu, izmētājot zeķes mākslinieciskā haosā pa visu māju un čurājot dušā. Kura sieviete tad gatava ko tādu paciest?

Darbošanās dziedāšanas šova žūrijā mīlīgo Freimani parādīja pavisam citā gaismā — labsirdīgā, vienmēr smaidošā Mārtiņa vietā redzējām stingru žūrijas locekli un sarkasma pilnu kritiķi.

Nav nekāds eņģelītis

„Vai tad man jābūt tam labajam, kurš visu laiku liek tikai un vienīgi desmitniekus? Nekā slikta tajā nesaskatu. Ko tad jūs gribat, lai es visu laiku priecājos un tikai smaidu?” savu uzvedību šovā viņš komentēja portālam kasjauns.lv, piebilzdams: „Katrā gadījumā rupjus vārdus šovā nelietoju, tāpēc nejūtos ko ļaunu nodarījis!”

Arī sadzīvē Mārtiņš neesot nekāds eņģelītis. „Zeķes es atstāju tur, kur gribu. Man patīk čurāt dušā. Esmu stipri nevīžīgs. Es izmazgāju veļu un tikai nākamajā dienā izņemu to no veļasmašīnas. Vēl man ļoti patīk gulēt vienam, jo neviens man neatņem segu,” viņš sevi raksturo intervijā žurnālam „Ieva”. Ikdienā Mārtiņš pieradis dzīvot viens, tāpēc necieš, ka viņu ierobežo, un visas attiecības agri vai vēlu beidzas ar fiasko. „Esmu izmēģinājis būt kopā, taču man nesanāk. Viss apstājas pie situācijas, kad kāds mēģina mani kontrolēt. Atrodi man sievieti, kura būtu gatava paciest mani tādu.”

Pabaro tos, kam klājas grūti, un rūpējas par dzīvniekiem

Freimanis sarunā neslēpj: tā kā pats uzaudzis bez mammas mīļuma un tēta gādības, viņš nemaz īsti nezina, kā tas ir – sajusties daļai no ģimenes. Tāpēc joprojām arī pašam ir bail dibināt ģimeni, jo Mārtiņš baidoties nodarīt pāri saviem potenciālajiem bērniem: „Ja nu izdaru tāpat kā savulaik ar mani izrīkojās mani vecāki?”

Taču mūziķis nepavisam nejūtoties vientuļš. Katru pirmdienu kopā ar draugiem viņi rīko pasākumu, kuru nosaukuši „Pusdienas draugiem” – pērk pārtiku un gatavo ēst mazturīgiem cilvēkiem. Un galdus saklājot tā skaisti – ar smukiem šķīvjiem, nažiem un dakšiņām.

Turklāt Freimanis rūpējas par saviem četrkājainajiem draugiem - leģendāro suneni Pepi, kaķiem Tīkliņu un Pirātu, ar kuriem kopā pavasarī pārvācies uz jaunu mitekli – Baznīcas ielā, netālu no Esplanādes –, kur joprojām turpinās mazs remontiņš. Kopā ar draudzīgo saimi diemžēl vairs nav abu bruņurupucīšu, kuri vasarā saķēra kādu kaiti un nomira. Kad sagribas ar kādu runāt, Mārtiņš runājas ar dzīvnieciņiem vai piezvana kādam draugam. Turklāt vienatne ir vislabākais stāvoklis radošām izpausmēm — visu vasaru Mārtiņš rakstījis dzeju, un nu ir gatava viņa jaunā dzejas grāmata.

Ciemos pie Mārtiņa Freimaņa

Kasjauns.lv / Foto: Rojs Maizītis