"Prāta vētra" rīko savas jaunās dziesmas "Gara diena" remiksu konkursu
Slavenības
2010. gada 12. novembris, 11:23

"Prāta vētra" rīko savas jaunās dziesmas "Gara diena" remiksu konkursu

Jauns.lv

Grupa "Prāta vētra" sadarbībā ar radiostacijas "Latviešu Radio" raidījumu "Latviešu klubu mūzikas stunda" (LKMS) rīko savas jaunās dziesmas "Gara diena" remiksu konkursu, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Dziesmas "Gara diena" gatavie remiksi vai links uz lejupielādi jāiesūta līdz 2.decembrim uz e-pastu "klubumuzika@latviesuradio.lv", bet pēc tam LKMS mājaslapā veselu nedēļu norisināsies balsošana. Remiksu konkursa laureāti tiks paziņoti 10.decembrī radiostacijas "Latviešu Radio" raidījumā LKMS īsi pirms grupas "Prāta vētra" pirmā koncerta "Arēna Rīga".

"Esmu dzirdējis veiksmīgus remiksus LKMS konkursā grupai "Musiqq", kas nozīmē, ka mums Latvijā ir pietiekami daudz labu darītāju šajā jomā. Mēs savu darbu "Gara diena" radīšanā jau esam paveikuši un ar interesi gaidīsim, kā mūs pārsteigs," sacīja grupas dalībnieks Māris Mihelsons.

Ņemto vērā grupas "Prāta vētra" atpazīstamību un popularitāti, šī ir laba iespēja ikvienam parādīt savas producenta spējas plašākai publikai gan Latviešu Radio un raidījuma LKMS klausītājiem, gan visai Latvijai, izveidojot remiksu "Prāta vētrai", uzsvēra raidījuma vadītājs dīdžejs "Reverss".

Labākajam remiksa autoram pēc LKMS lapas apmeklētāju balsojuma balvā būs "Prāta vētra" albums "Izlase 2000-2010", savukārt "Prāta vētra" simpātiju balvas īpašniekam tiks suvenīrs ar grupas simboliku.

„Prāta vētra” svin jaunās izlases iznākšanu

Aila Ādamsone LETA, Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva