Dziedošākās ģimenes titulu ieguvusi Zaļkalniņu ģimene
2010. gada 29. novembris, 00:38

Dziedošākās ģimenes titulu ieguvusi Zaļkalniņu ģimene

Jauns.lv

Vakar LNT šovā “Dziedošās ģimenes” Ņikonovu, Zaļkalniņu un Uškānu ģimenes beidzot noslēdza divu mēnešu ilgo cīņu par dziedošākās ģimenes titulu un naudas balvu – 5000 eiro.

­

Raidījuma finālā visas ģimenes bij parūpējušās, lai koncerts būtu īpaši pārsteidzošs un priekšnesumi pārdomāti. Tieši šovar visaktīvāk bija jāpierāda, kuras dzimtas pārstāvji ir cienīgi nest titulu “dziedošākā ģimene”. Šoreiz katra ģimene izpildīja divas dziesmas. Ņikonovu ģimene dziedāja dziesmu “Zirgs” un “Peld balta migla”,  Uškānu ģimene izpildīja dziesmas "Ziedos krīt rasa" un "Ķēvīt mana svilpastīte", bet Zaļkalniņu ģimene uzstājās ar dziesmām "Mēs dejojām" un "Es uz kāpu kalniņā".

Šova žūrijā bija jau skatītāju iemīļotie pārstāvji – aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs un koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Šovakar varējām redzēt un dzirdēt arī pārējās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā. Īpašs prieks šova faniem bija atkal redzēt pagājušā gada Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku finālistu – Riču ģimeni un uzvarētājus – Vītolu ģimeni, kā arī dziedātāju Lindu Leen un viņas brāli Mārci Feldbergu, kuri izpildīja dziesmu “Stick together”.

Vissīvāk savā starpā skatītāju balsojumā konkurēja Zaļkalniņu un Uškānu ģimenes. Arī pēc žūrijas balsojuma šīs ģimenes ierindojās finālistu trijnieka augšgalā. Žūrija Uškānu ģimenes priekšnesumus novērtēja ar 64 punktiem, Zaļkalniņu ar 59 punktiem, bet Ņikonovu ar 58 punktiem.

Visbeidzot, pēc skatītāju balsojuma, uzvaru ar 35937 balsīm skatītāji piešķīra Zaļkalniņu ģimenei no Lielvārdes, otrajā vietā ierindojot Uškānu ģimeni, bet godpilnajā trešajā, piecpadsmit ģimeņu maratonā – Ņikonovu ģimeni.

Zaļkalniņu ģimene līdz ar skanīgo un godpilno titulu ieguva arī 5000 eiro naudas balvu no veikala tīkla “Maxima” un aizkustinājuma asarām acīs pateicās visiem mīļajiem, kuri palīdzējuši un atbalstījuši viņu dalību šovā. Iegūto naudu viņi plānojot izmantot tālākizglītībā. Jāpiebilst, ka jaunākā Zaļkalniņu ģimenes dalībniece mazā Zanīte ieguva bērnu sirdij īpaši tīkamu balvu – jaunu lelli!

Kasjauns.lv

­