Freimanis nosvin klipa prezentāciju pa krievu modei
Slavenības
2010. gada 3. decembrī, 06:31

Freimanis nosvin klipa prezentāciju pa krievu modei

Jauns.lv

Ķilavmaizītes, speķis, karsts šņabis un sālīts gurķītis. Tā mūziķis Mārtiņš Freimanis prezentēja savu jauno veikumu – videoklipu dziesmai „Максимум ты”, ko grupa „Tumsa” ierakstījusi kopā ar populāro Krievijas dziedātāju Jūliju Čičerinu.

Freimanis nosvin klipa prezentāciju pa krievu mode...

„Lūdzu, laiks ķerties pie ķilavvmaizītēm!” videoklipa “Максимум ты” iznākšanas svinības atklāj Mārtiņš Freimanis.
„Lūdzu, laiks ķerties pie ķilavvmaizītēm!” videoklipa “Максимум ты” iznākšanas svinības atklāj Mārtiņš Freimanis.

Rezultātā izdota dziesma krievu valodā “Максимум ты”, kas jau sākusi skanēt radiostacijās Baltijas valstīs un Krievijā, un ieguvusi popularitāti. Nu dziesmai arī izveidots videoklips, kas tapis, pateicoties sadarbībai starp Rīgas kino kompāniju „Screen Vision” un Maskavas kompāniju „Pilotazh”. Klipa filmēšana notika trijās pilsētās - Liepājā, Rīgā un Maskavā - un klipa veidošanā roku pielikuši operatori Kristians Luhaers, Aigars Spāģis un Vladislavs Ščepins, kurš ir arī klipa režisors un idejas autors.

Klipa prezentācija notika populārajā krodziņā „Pieci Vilki”, kur arī tapa vairāki klipa kadri. Svinībās Mārtiņš Freimanis bija uzaicinājis draugus un kolēģus, kā arī klipa režisoru no Krievijas Vladislavu Ščepinu. Interesanti, ka vienlaicīgi ar prezentāciju Rīgā, klipa “Максимум ты” iznākšanas svinības notika arī Liepājā krogā „1. rokkafejnīca,” kur lielisko notikumu atzīmēja pārēji grupas „Tumsa” puiši.

Diemžēl ar pašu Jūliju Čičerinu grupa „Tumsa” klātienē tā arī vēl nav tikusies. „Dīvainākais ir tas, ka mēs ar Jūliju nemaz vēl neesam satikušies – dziesmu iedziedājām katrs savā studijā, arī klipam viena daļa ir filmēta Maskavā, bet otra Rīgā. Taču pati dziesma jau arī ir par sava veida nesatikšanos,” teic Mārtiņš Freimanis.

Klipa “Максимум ты” prezentācija

Grupas „Tumsa” un Jūlijas Čičerinas klips dziesmai  “Максимум ты”

Kasjauns.lv