Par gada sievieti pasludina Sandru Buloku
Slavenības
2010. gada 17. decembris, 10:43

Par gada sievieti pasludina Sandru Buloku

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Sandra Buloka, kura šogad nonākusi preses uzmanības lokā, gan pateicoties iegūtajai ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvai, gan savām nedienām ar nu jau šķirto vīru, tikusi titulēta par gada sievieti izdevuma "People" izveidotajā 2010.gada 25 intriģējošāko cilvēku topā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Īpašajā izdevumā, kas iznāks piektdien, izredzētajām slavenībām tika piešķirti dažādi tituli. Breds Pits un Andželīna Džolija tika nodēvēti par "Glamūrīgajiem vecākiem" ("Glam Parents"). Taču tieši Buloka rotāja īpašā "People" izdevuma vāku. 46.gadus vecā aktrise martā ieguva "Oskara" balvu kategorijā "labākā aktrise" par tēlojumu filmā "The Blind Side", taču aptuveni nedēļu vēlāk visā pasaulē izskanēja ziņa, ka viņas vīrs Džese Džeimss viņu piekrāpis ar kādu tetovējumu modeli.

Aprīlī presē izskanēja ziņas, ka Buloka un Džeimss ir adoptējuši trīs mēnešus vecu afroamerikāņu zēnu Luisu Bardo. Jūnijā viņu laulība jau bija šķirta un aktrise uzņēmās aizbildniecību pār zēnu. Savukārt augustā izdevums "Forbes" paziņoja, ka viņa ir Holivudas labāk apmaksātā aktrise un, pateicoties filmām "The Proposal" ("Bildinājums") un "The Blind Side", Buloka nopelnījusi 56 miljonus ASV dolāru (30 miljonus latu).

Izveidotajā topā ierindojās arī aktrise Natālija Portmane, kura, pateicoties savai lomai Darena Aranofska psiholoģiskajā trillerī "Black Swan", ieguvusi titulu "Ekrāna dārgakmens" ("Screen Gem").

Repere "Nicki Minaj" tika nodēvēta par "Repa renegātu" ("Rap Renegade"), savukārt aktieris Džeimss Franko, kurš šogad ir piedalījies vairākās filmās, izdevis grāmatu un sarīkojis pats savu mākslas izstādi, tika nosaukts par "Multifunkcionāli" ("Multitasker"). Politiķe Sāra Peilina tika nodēvēta par 2010.gada "Lielo zivi" ("Big Gun").

Izdevumā tika pieminētas slavenību laulības un šķiršanās, kā arī izveidota "Kauna zāle", kurā iekļautas slavenību neveiksmes, arī Mela Gibsona skandalozā lieta par savas bijušās draudzenes pazemošanu.

LETA REUTERS, Foto: Bulls Press