Markus Riva no blondīņa kļuvis par tumšmati
Slavenības
2011. gada 30. janvāris, 06:31

Markus Riva no blondīņa kļuvis par tumšmati

Jauns.lv

Dziedātājs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (24) atkal ļāvies jaunām pārmaiņām un blondās matu cirtas nokrāsojis tumši brūnā krāsā.

Markus Rivas radošajā darbībā pēdējo mēnešu laikā notikušas daudz labas lietas. Viņš pērnā gada nogalē paša spēkiem, ieguldot savu naudu, laida klajā elektropopa albumu Songs From NYC, kā arī kļuva par pastāvīgo radio Capital FM dīdžeju, vadot raidījumu Pēcpusdienas draivs. „Biju jau atradinājies no tik regulāras publiskās runāšanas, bet nu esmu jau saradis ar jauno dzīves ritmu,” teic Riva.

Vēl kāda pārmaiņa viņa dzīvē notikusi janvāra sākumā — Markus mainīja savu vizuālo tēlu. „Pusgads bija pagājis ar blondo matu krāsu. Tagad ir sācies jauns gads, cits skats uz dzīvi un jaunas emocijas, tāpēc tīri psiholoģiski gribējās pārmaiņas, jo pagājušajā gadā, izdodot albumu, biju ļoti daudz strādājis un sevi iztukšojis. Daudz neiespringu un ļāvu, lai skaistumkopšanas salona meistari pārkrāso man matus. Tagad esmu atgriezies pie sava dabīgā matu toņa. Ar jauno matu krāsu ir sācies jauns posms, un gribas savā dzīvē darīt jaunas lietas,” par stila pārvērtībām stāsta Riva.

Ja pirms pusgada, nokrāsojot blondus matus, Markus bija pārsteigts par savu izskatu un vajadzējis ilgāku laiku, lai sarastu ar spilgto matu toni, tagad jaunās pārmaiņas nav izraisījušas īpašas emocijas.

Santa Sergejeva, Foto: Dina Ikauniece, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva