Markusa Rivas jaunais video tapis Ņujorkā
Slavenības
2011. gada 11. februāris, 06:00

Markusa Rivas jaunais video tapis Ņujorkā

Jauns.lv

Turpinot prezentēt savu jaunāko ierakstu albumu „Songs From NYC”, dziedātājs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (24) nupat laidis klajā videoklipu dziesmai „Can’t Sleep”, kas sarakstīta iedvesmojoties no aktiera un režisora Vudija Alena 1979. gada kinofilmas „Manhetena” un Ņujorkas ielām.

Markusa Rivas sarakstītā dziesma ir trešais singls no aizvadītā gada nogalē izdotā albuma „Songs From NYC”, kas ir konceptuāls elektropopmūzikas mono autordarbs. Jaunā dziesma „Can’t Sleep”, kurai nu arī pieejams videoklips, ir balāde. Šo dziesmu Riva sarakstījis naktī, bezmiega sajūtu radītā pastaigā pa naksnīgo Ņujorku. Arī dziesmas videoversija tapusi Ņujorkā.

Dziedātāja otrais studijas albumā iekļautās dziesmas lielākoties caurvij Ņujorkas motīvi – cilvēki, atmosfēra, vietas, sajūtas, vientulība, cilvēku tūkstoši, nauda, seksualitāte un pašpārliecinātība. Mūziķim ir izdevies dziesmās kļūt ļoti personiskam, atbruņojoši atklātam un īstam. Kopā dziesmu ciklam tika sarakstītas vairāk nekā 30 dziesmas, no kurām atlasīts konceptuāli kodolīgākais materiāls.

Markus Riva - Can't Sleep

Santa Sergejeva, Foto: DK & Victoria Anisko