Gvena Stefani Japānai ziedojusi vienu miljonu ASV dolāru
Slavenības
2011. gada 24. marts, 10:14

Gvena Stefani Japānai ziedojusi vienu miljonu ASV dolāru

Jauns.lv

Amerikāņu grupas "No Doubt" soliste Gvena Stefani trešdien ziedojusi vienu miljonu ASV dolāru Japānas zemestrīcē un tās izraisītā cunami cietušo bērnu atbalstam.

"Japāna mani ir iedvesmojusi daudzus gadus un es izjūtu patiesu mīlestību, atzinību un cieņu pret japāņu tautu un viņu kultūru," savā paziņojumā norādīja dziedātāja.

"Katastrofa Japānā ir vairāk kā sirdi plosoša un es vēlos darīt visu, ko varu, lai palīdzētu. Es nevarētu izrādīt šādu žestu bez manu fanu mīlestības un atbalsta visu šo gadu laikā," piebilda Stefani.

Nākamajā nedēļā interneta vietnē "www.nodoubt.com" varēs iegādāties ierobežotu daudzumu īpašus Stefani modelētus teniskreklus "Harajuku Lovers", no kuru pārdošanas gūtā peļņa tiks ziedota Japānas atbalstam.

Tiek organizēta arī labdarības izsole, kurā varēs iegūt iespēju pievienoties dziedātājai īpašā ziedojumu vākšanas pasākumā Losandželosā.

Japānas iedzīvotājiem sniegt savu palīdzību piedāvājušas arī citas slavenības, to skaitā Sandra Buloka, Čārlijs Šīns, Lady Gaga un Keitija Perija.

LETA/Foto: Bulls Press