Bakingemas pilī izstādīs Keitas Midltones kāzu kleitu
Slavenības
2011. gada 7. jūnijs, 15:17

Bakingemas pilī izstādīs Keitas Midltones kāzu kleitu

Jauns.lv

Bakingemas pilī no 23.jūlija līdz 3.oktobrim būs iespējams apskatīt Lielbritānijas prinča Viljama sievas Kembridžas hercogienes Ketrinas kāzu kleitu.

Sāras Bērtonas darinātais tērps būs apskatāms līdzās Ketrinas plīvuram, kurpēm, rotām un pāra kāzu tortei.

"Kembridžas hercogs un hercogiene ar lielāko prieku sniedz sabiedrībai iespēju tuvumā aplūkot britu meistarību, kas izpaudās dažādos kāzu elementos," pavēstīja prinča Viljama un viņa sievas pārstāvis.

Viljama kāzu dienā karaliene Elizabete II viņam piešķīra Kembridžas hercoga titulu, kuru pēc kāzām automātiski saņēma arī viņa sieva. Kembridžas hercogs Viljams un hercogiene Ketrina oficiāli kļūs par princi un princesi brīdī, kad Viljama tēvs Velsas princis Čārlzs kļūs par Lielbritānijas karali.

Kā ziņots, vasarā jaunais pāris apmetīsies uz dzīvi Kensingtonas pilī, kurā Viljams agrāk dzīvoja kopā ar savu māti princesi Diānu.

"Joprojām tiek apsvērtas vairākas iespējas ilgtermiņa risinājumam. Pāra galvenās mājas joprojām būs viņu nams Englsi, un viņu Saimniecības birojs arī turpmāk atradīsies Sentdžeimsas pilī," piebilda pils pārstāvis.

Pašreiz princis Viljams un viņa sieva dzīvo Ziemeļvelsas salā Englsi, kur princis dien Karaliskajos gaisa spēkos (RAF) kā meklēšanas un glābšanas helikoptera pilots.

28 gadus vecais Viljams ir otrais rindā uz karalistes troni, tostarp oficiālās valsts galvas lomu Kanādā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Princis Viljams apprecējis Keitu Midltoni

LETA/Foto: Bulls Press; AFP/LETA; EPA/LETA