Markus Riva iejuties renesanses laika tēlā
Slavenības
2011. gada 24. oktobris, 06:10

Markus Riva iejuties renesanses laika tēlā

Jauns.lv

Dziedātājs un dīdžejs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (25) kā modelis piedalījies Baltijā populārākas izstādes „Baltic Beauty 2011” prezentācijas pasākumā, kurā ļāvies vizuālām pārvērtībām, iejūtoties renesanses laika tēlā.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Markus Riva atklāj, ka šoruden viņš čakli darbojas kā dīdžejs tandēmā ar Ellu gan klubā „Dstyle”, gan privātās ballītēs. Tādēļ uz mēles kā modeli viņu varam sastapt krietni retāk. Viena no tām reizēm, kad Markus demonstrēja savu profesionalitāti un izturību modeļa ampluā bija izstādes „Baltic Beauty 2011,” kura no 4. līdz 5. novembrim norisināsies Ķīpsalas izstāžu hallē, prezentācijā. Par savām vizuālajām pārvērtībām šajā pasākumā, iejūtoties renesanses laika tēlā, Markus atzina, ka viņš vienmēr pielāgojas stilistu un modes dizaineru radošajam lidojumam. Tiesa gan, sajūta kā renesanses laika tēlam esot neprasta, jo pārveidojot Markusa vizuālo tēlu, viņa seju ne tikai krāsoja, bet uz tās līmēja arī savdabīgu sejas rotu.  

Kā modelis Markus darbojas jau septiņus gadus. Viņš kļuvis par Latvijas populārāko modeli. Turklāt Markus kā modelis strādājis arī Amerikā. Viņš šoruden kā modelis piedalījās arī iespaidīgajā modes skatē, kas norisinājās iepirkšanās centrā „Sky&More”. Modes skates īpašā viešņa bija amerikāņu dziedātāja Barbara Takere, kura ir arī Markusa paziņa. Viņš atklāja, ka ar Barbaru savulaik, viesojoties Ņujorkā, sazinājies „Skype”. „Var teikt, ka ar Barbaru nosacīti esam paziņas. Viņa man Ņujorkā ir palīdzējusi sarūpēt nepieciešamos kontaktus,” teic Markus.

Šobrīd Markus ļoti aktīvi darbojas arī mūzikas lauciņā – raksta jaunu mūzikas ierakstu albumu, kura dziesmas stilistiski atšķiries no viņa iepriekšējā albuma „Songs from NYC”. Dziedātājs turpina rakstīt dziesmas arī citiem latviešu dziedātājiem. „Katrā ziņā dzīve nav garlaicīga,” priecājas Markus.

Ieskats Markus Rivas jaunākajā fotosesijā

Markus Riva on a photo shoot with Igor Ribnik from Markus Riva on Vimeo.

Markus Rivas dziesma “How it feels to be a man”

Santa Cipule/Foto: Ieva Valtere un no Markus Rivas privātā arhīva