Vismeklētākās slavenības interneta meklētājā "Bing"
Slavenības
2011. gada 29. novembris, 15:21

Vismeklētākās slavenības interneta meklētājā "Bing"

Jauns.lv

Kanādiešu popmūzikas zvaigzne Džastins Bībers šogad ir vismeklētākā persona interneta meklētājā "Bing", vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

17 gadus vecais dziedātājs apsteidzis televīzijas zvaigzni Kimu Kardašjanu un amerikāņu aktrisi Dženiferu Anistoni. Pērn meklētāko cilvēku topā Bībers bija tikai sestajā vietā, taču, pateicoties privātās dzīves skandāliem, interneta lietotāju interese par viņu palielinājusies.

Jau ziņots, ka oktobra nogalē 20 gadus vecā Meraija Jītere iesūdzēja tiesā Bīberu, apgalvojot, ka popmūzikas zvaigzne ir viņas trīs mēnešus vecā bērna tēvs. Viņa pieprasīja veikt paternitātes testu, kas apstiprinātu viņas apgalvojumu, un "nodrošināt adekvātu atbalstu mazulim". Tomēr jau novembrī Jītere savu prasību atsauca, sakot, ka plāno atrisināt lietu ārpus tiesas.

Pirms prasības atsaukšanas Jītere sniedza interviju televīzijas raidījumam "The Insider", kurā atklāja pikantas detaļas par tikšanos ar Bīberu. Pēc viņas vārdiem, pēc koncerta Losandželosā 2010.gadā kāds apsargs uzaicināja viņu VIP zonā, kur dziedātājs viņai uzreiz pievērsis uzmanību. "No sākuma tur bija arī citi cilvēki, un viņš galu galā man jautāja, vai es negribu kaut kur aiziet, lai pabūtu divatā. Mēs kaut kur devāmies, un viņš man teica, ka gribētu mīlēties ar mani, viņš bija tik jauks un mīļš, un jūtīgs. Kad mēs nonācām, kā izrādījās, vannas istabā, viņa uzvedība mainījās. Viņš vairs nebija jauks un pūkains, bet kļuva daudz agresīvāks," stāstīja Jītere.

Pats dziedātājs neatlaidīgi noliedz apsūdzības, sakot, ka tās ir 100% nepatiesas. Pēc Bībera vārdiem, viņš nekad nav saticis Jīteri. Vēl pirms prasības atsaukšanas viņš bija gatavs veikt paternitātes testu bez tiesas sprieduma, lai pierādītu, ka jaunā sieviete melo.

Interneta meklētājā "Bing" meklētāko personu vārdu vidū ir arī skandalozā aktrise Lindseja Lohana, kuras vārds pēdējos gados izskan vienīgi tiesu ziņās, Megana Foksa, Dženifera Lopesa, Britnija Spīrsa, Keitija Perija, Lady Gaga un Mailija Sairusa.

Desmit meklētākās slavenības internetā meklētājā "Bing":

1. Džastins Bībers;

2. Kima Kardašjana;

3. Dženifera Anistone;

4. Lindseja Lohana;

5. Dženifera Lopesa;

6. Britnija Spīrsa;

7. Keitja Perija;

8. Megana Foksa;

9. Lady Gaga;

10. Mailija Sairusa.

LETA/Foto: Bulls Press