1dienas
19stundas
30minūtes
12sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kardašjanas Ziemassvētku dāvanas no veikala nes četri cilvēki. FOTO
Slavenības

Kardašjanas Ziemassvētku dāvanas no veikala nes četri cilvēki. FOTO

Jauns.lv

Lai gan līdz Ziemassvētku vakaram vēl divas nedēļas, ļaudis jau pārņēmis „pirmssvētku drudzis”. Arī slavenību ģimenes jau pošas svētkiem: pērk dāvanas, izmeklē viskrāšņāko egli un dekorē piparkūkas.

Kardašjanas Ziemassvētku dāvanas no veikala nes če...
Sabiedrības dāmas Kortnijas Kardašjanas pirkumi.
Sabiedrības dāmas Kortnijas Kardašjanas pirkumi.

Aktrises Džesikas Albas vecākā meita Onore jau satikusi Ziemassvētku vecīti un pastāstījusi, ko vēlas, lai Santa atnes viņai uz svētkiem. Savukārt ASV pirmā lēdija Mišela Obama Baltajā namā pie sevis aicinājusi militārpersonu bērnus. Viņa kopā ar mazuļiem ķērusies pie piparkūku dekorēšanas.

Dziedātāja Gvena Stefani kopā ar dēliem Kingstonu un Zumu devusies uz lielveikalu iepirkt Ziemassvētku dekorācijas, bet bijušais ASV basketbolists Šakils O’Nīls jau sarūpējis dāvanām lērumu rotaļlietu.

Pirkumu ziņā gan diez vai kāds pārspēs sabiedrības dāmu Kortniju Kardašjanu. Lai nogādātu visus iepirkumu maisiņus līdz mašīnai, viņai talkā nāca četru cilvēku liels veikala personāls. Pat mis Hiltone neiepērkas tādos apjomos!

Dziedātāja Pinka ar vīru Keriju Hārtu un pusgadu veco meitiņu devušies noskatīs viskrāšņāko egli. Mazajai Vilovai šie būs pirmie Ziemassvētki un vecāki jau sarūpējuši milzīgu kuplu egli.

Malibu pludmalē, kur aizvien ir silts, seriāla „Bafija pret vampīriem” aktrise Alisona Hanigena kopā ar vīru Aleksi Denisovu sarīkojusi jautru fotosesiju divarpus gadus vecajai meitiņai Satjanai. Viņi Ziemassvētku ieskaņas atzīmējuši ar spīguļojošu rozā eglīti turpat liedagā.

Kā slavenības gatavojas svētkiem – galerijā!