Roberts de Niro atvainojas par "nepiedienīgu" joku
Slavenības
2012. gada 22. marts, 14:34

Roberts de Niro atvainojas par "nepiedienīgu" joku

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Roberts de Niro pirmdien atvainojies par līdzekļu vākšanas pasākumā ASV prezidenta Baraka Obamas pārvēlēšanas kampaņai izteiktu "nepiedienīgu" joku par republikāņu prezidenta amata kandidātu sievām.

Aktieris, viņa sieva Greisa Haitauera un ASV pirmā lēdija Mišela Obama Grīnvičas viesnīcā Ņujorkā rīkoja pusdienas, kuru mērķis bija vākt līdzekļus Obamas pārvēlēšanas kampaņai.

Starp pasākuma viesiem bija arī amerikāņu producents Hārvijs Veinšteins un hiphopa superpāris Bejonsa un Jay-Z, taču de Niro runa cieta neveiksmi pēc tam, kad aktieris pajokoja par republikāņu prezidenta kandidātu Ņūta Gingriča, Rika Santoruma un Mita Romnija sievām.

"Kalista Gingriča. Kārena Santoruma. Anna Romnija. Vai jūs joprojām domājat, ka mūsu valsts ir gatava baltai pirmajai lēdijai?" viņš teica pirms Mišelas Obamas aicināšanas uz skatuves.

"Mēs uzskatām, ka joks bija nepiedienīgs," pirmās lēdijas pārstāvis sacīja amerikāņu televīzijai CNN.

De Niro jau atvainojies par neveiksmīgo joku. "Manas piezīmes, kaut arī izteiktas ar satīrisku zobošanos, nebija iecerētas tā, lai kādu aizvainotu, it īpaši pirmo lēdiju," teikts aktiera paziņojumā.

LETA/Foto: Bulls Press