Paraugmeitene Emma Vatsone mācās dejot pie striptīza stieņa
Slavenības

Paraugmeitene Emma Vatsone mācās dejot pie striptīza stieņa

Jauns.lv

Viņas puisis būs laimīgs. Poteriādes aktrise Emma Vatsone sākusi apmeklēt nodarbības, kurās māca dejot pie... striptīza stieņa!

Paraugmeitene Emma Vatsone mācās dejot pie striptī...
Emma Vatsone ar draugu Vilu Adamoviču. Abi iepazinās Oksfordas universitātē.
Emma Vatsone ar draugu Vilu Adamoviču. Abi iepazinās Oksfordas universitātē.

Emma Vatsone ar draugu Vilu Adamoviču „Coachella” mūzikas festivālā

Vienpadsmit gadus „Harija Potera” filmās Emma Vatsone atveidoja prātīgo Cūkkārpas skolnieci Hermioni Greindžeri. Grūti iedomāties, ka šī paraugmeitene varētu būt arī citāda. Tik ļoti sarasts ar tēlu, ko aktrise atveidoja uz ekrāniem. Taču Emmai jau ir 22 gadu un viņa vairs nav tā mazā meitenīte, kas tikko sāka filmēties poteriādes filmās. Arī no sava kristālskaidrā paraugmeitenes tēla Emma pamazām cenšas atbrīvoties. Nesen jaunā aktrise sākusi apmeklēt nodarbības, kurās māca dejot pie striptīza stieņa! Emmas draugs, amerikāņu students Vils Adamovičs, ar kuru viņa iepazinās Oksfordas universitātē, noteikti būs priecīgs par savas meitenes jauno dejotprasmi.

Nedaudz neparastās deju nodarbības Vatsonei ieteikusi kāda kolēģe, kura kopā ar Emmu filmējas jaunajā lentē „The Bling Ring”. „Viena no aktrisēm jau kādu laiku izkustēšanās un sporta pēc apmeklē deju nodarbības pie striptīza stieņa,” pastāstījis kāds paziņa. „Arī Emma nolēma pamēģināt. Viņa ir sajūsmā par rezultātiem, jo nodarbības padarījušas viņas augumu tik vingru.” Paziņa arī norādījis, ka Vatsone bijusi pārsteigta, cik ļoti „atbrīvojoša” izrādījusies šāda dejošana.

Arī jaunajā kinofilmā Emmas varone nebūt nav paraugmeitene. Viņas tērpi kļuvuši ievērojami pikantāki un seksapīlāki. Kādā no filmēšanas dienām Vatsone bija tērpusies super mini džinsa šortiņos, rokeru ādas jakā un miniatūrā topiņā, šādi atsedzot daudz kailas miesas un demonstrējot lielisko figūru. Mugurpusē jostasvietas rajonā Emmai bija redzams arī paliels tetovējums.

Režisores Sofijas Kopolas filmā „The Bling Ring” Emma atveido galveno lomu stāstā par pusaudzēm, kas aplaupa Holivudas slavenību mājokļus. Filma ir patiess vēstījums par 2009.gadā aizturētajām pusaudzēm, kuras ielauzās vairāku slavenību īpašumos, tostarp arī Lindsejas Lohanas un Parisas Hiltones mājokļos. Lai arī meitenes bija samērā turīgas, viņas tik ļoti aizrāvis slavenību dzīvesveids, ka pusaudzes, aplūkojušas fotogrāfijas žurnālos un noklausījušās televīzijas intervijas, nospriedušas, kuras no redzētajām lietām vēlas iegūt sev.

Emma Vatsone parāda savas slaidās kājas


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press