Vīrietis iekārto sev mājas avarējušā lidmašīnā. VIDEO
„Šāda veida māja nebūs piemērota kuram katram, bet es to absolūti mīlu,” viņš saka.
Trakā pasaule
2012. gada 4. jūnijs, 13:44

Vīrietis iekārto sev mājas avarējušā lidmašīnā. VIDEO

Jauns.lv

Brūss Kempbels no Oregonas (ASV) par savām jaunajām mājām izvēlējies... lidmašīnas „Boeing 727-200” korpusu. Šobrīd viņš aktīvi darbojas, lai padarītu lielo pasažieru lidaparātu iespējami mājīgāku. Kempbela kunga jaunās mājās atradīsies Oregonas mežā.

Brūss ļoti lepojas ar savu jauno dzīvesvietu un laipni to izrādīja telekompānijai CNN (sk.video). „Šāda veida māja nebūs piemērota kuram katram, bet es absolūti to mīlu,” viņš saka.

Vīrietis tikai nesen sācis iekārtošanos oriģinālajā dzīvesvietā, tāpēc viss lidaparāta salons ir aizkrāmēts ar kartona kastēm. Primāri viņš mājās ievilcis elektrību un savedis kārtībā tualeti. Kā jau lidmašīnās ierasts, tualetes telpa ir ļoti neliela. „Tā ir maziņa, jā, bet arī es pats neesmu nekāds lielais,” stāsta saimnieks.

Viņš arīdzan iekārtojis pagaidu dušas telpu, kas nav pārāk slēpta citu acīm. „Ja jūs dzīvojat mežā, nav lielas vajadzības pēc privātuma mazgājoties,” viņš paskaidro.

Centrālā „rotaļu istaba” viņa aviomājā, protams, ir pilota kabīne. Tur viņš savus viesus ved izklaidēties. Saimnieks arī prognozē, ka īpaši siltā laikā varēs turēt vaļā visas avārijas izejas, kas gan vēdinās mājas, gan arī būs ērti lietošanā, jo aparāts ir liels un pa to varēs iziet ārā vairākās vietās.

Brūss Kempbels cer, ka arvien vairāk cilvēku izvēlēsies sev šāda veida mājas.

VIDEO: vīrietis lidmašīnā iekārto sev mājas

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video