Kimas Kardašjanas kleita neiztur un saplīst. FOTO
Kima „Twitter” mikroblogā ievietojusi fotogrāfijas, kurā redzama saplīsusī kleita un mirklis, kā tērpu pārzines steidzas aizšūt atirušo vīli, viņai tērpu pat nenovelkot.
Slavenības
2012. gada 12. jūnijs, 05:23

Kimas Kardašjanas kleita neiztur un saplīst. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana savā „Twitter” mikroblogā stāsta ne tikai par saviem panākumiem, bet arī par neveiksmēm. Nesen viņa pastāstījusi un bildēs parādījusi, kā saviesīga pasākuma laikā saplīst viņas kleita!

Nesen māsas Kardašjanas viesojās Džimija Kimmela šovā. Formīgās auguma aprises Kima bija ietērpusi piegulošā ādas kleitiņā. Viņa zina, ka apspīlēts apģērbs ir tas, kas publikai visvairāk patīk. Taču šoreiz sabiedrības dāmai gadījās misēklis: mugurpusē esošais rāvējslēdzējs nespēja noturēt kuplās formas, kas rautin rāvās ārā no iespīlētā tērpa un saplīsa.

Taču šovam bija jāturpinās un Kimai palīgā steidzās tērpu pārzines, kuras sašuva tērpa vīli, Kimai kleitu pat nenovelkot. Galvenais, lai sabiedrības dāma spētu stāties TV kameru priekšā pieklājīgā izskatā.

Par misēkli ar tērpu Kima pati pastāstījusi savā „Twitter” mikroblogā, papildinot ar divām fotogrāfijām. Pat tik neveiklu mirkli Kardašjana pratusi pārvērst šovā. Diez vai šī situācija kalpos Kimai par mācību, turpmāk neizvēlēties pārlieku apspīlētus tērpus...

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, Twitter