Seksīgākais vīrietis demonstrē muskuļus uz mocīša. FOTO
Par seksīgāko vīrieti atzītais aktieris Bredlijs Kūpers karjeras sākumposmā ticis pie necilām lomām, jo režisori viņu uzskatījuši par absolūti neiekārojamu vīrieti.
Slavenības
2016. gada 18. septembris, 14:05

Seksīgākais vīrietis demonstrē muskuļus uz mocīša. FOTO

Jauns.lv

Reiz par planētas seksīgāko vīrieti atzītais aktieris Bredlijs Kūpers (41) manīts Losandželosā vizināmies uz sava motocikla. Viņš bija ģērbies krekliņā bez piedurknēm, dodot faniem iespēju apjūsmot viņa bicepsus.

Pirms pieciem gadiem slavenību žurnāls „People” Holivudas aktieri Bredliju Kūperu atzina par seksīgāko vīrieti, kurš šobrīd dzīvo uz mūzu planētas. Savukārt vīriešu žurnāla „GQ” veidotāji nosauca viņu par „Gada vīrieti”. Viesojoties sarunu šovā pie Barbaras Voltersas aktieris atzinis, ka ne vienmēr baudījis tādu piekrišanu un sajūsmu. Karjeras pirmsākumos Holivudā viņam dotas tikai „kretīnu lomas”.

Režisori un atlases vadītāji uzskatījuši, ka Bredlijs Kūpers absolūti nav iekārojams. „Un kā tu no absolūti neiekārojama kļuvi par seksīgāko vīrieti no dzīvajiem?” – apjautājās Voltersa. „Labāk jūs to pasakiet man,” iesmēja Kūpers. „Man nav ne mazākās nojausmas. Acīmredzot ir kaut kas progresējis.”  

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press