Slavenais mīlasstāsts ir galā. Andželina Džolija pieprasa šķiršanos
Baumas par to, ka Andželina Džolija un Breds Pits šķiras, klīdušas jau sen. Taču šoreiz tās vairs nešķiet baumas. Par šķiršanos informē pat tāda respektabla ziņu aģentūra kā CNN.
Slavenības
2016. gada 20. septembris, 19:27

Slavenais mīlasstāsts ir galā. Andželina Džolija pieprasa šķiršanos

Jauns.lv

No drošiem avotiem kļuvis zināms, ka Holivudas aktrise Andželina Džolija pieprasījusi šķiršanos. Viņa iesniegusi tiesā šķiršanās prasību no vīra aktiera Breda Pita, vēsta ziņu aģentūra CNN.

Ziņas par to, ka Holivudas sapņu pāra Breda Pita un Andželinas Džolijas laulība ir uz iziršanas robežas, klīdušas jau sen. Ik pēc pāris mēnešiem kāds ārzemju plašsaziņas līdzekļu pārstāvis vēstījis, ka pāris šķiras. Taču vienmēr šīs ziņas izrādījās nepatiesas. Šoreiz viss izskatās daudz nopietnāk. Par to, ka Džolija pieprasījusi šķiršanos ziņo pat tāda respektabla ziņu aģentūra kā CNN. Tai šo vēsti apstiprinājusi kāda ģimenei tuvu stāvoša persona.

Lai gan jau parādījušās runas, ka šķiršanās varētu izvērsties sīvā cīņā par aizbildnības tiesībām pār abu sešiem bērniem, ģimenes paziņa norādījis, ka pāris vēloties šķiršanos nokārtot pēc iespējas pozitīvākā gaisotnē. „Ja neskaita to, ka šie cilvēki ir slaveni, šī ir tāda pati šķiršanās kā daudzas citas,” izteicies vārdā nenosauktais informators.

Interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Džolija šķiršanās prasību iesniegusi tiesā pirmdien, aizbildinoties ar nesamierināmām atšķirībām. Viņa vēloties pilnas aizbildnības tiesības pār visiem sešiem bērniem, lūdzot tiesnesim piešķirt Bredam Pitam vien apmeklējumu tiesības. Džolija nevēloties dalītas aizbildnības tiesības.

Kāds no ziņu avotiem vēsta, ka Džolija nolēmusi pieprasīt šķiršanos, jo viņu nav apmierinājis veids, kā Breds Pits audzinājis bērnus. Dzīvesbiedra izvēlēto metožu dēļ Džolija bieži ar viņu strīdējusies.

Daži teic, ka aktrisi šķiršanās prāvā pārstāvēšot slavenību iecienītā advokāte šķiršanās jautājumos Lora Vasere. Uzturlīdzekļus no dzīvesbiedra aktrise nepieprasa.

Kā šķiršanās datumu Andželina Džolija dokumentos uzrādījusi šā gada 15. septembri.

Džolija un Pits apprecējās 2014. gada augustā, bet kopā ir kopš 2004. gada. Tolaik klīda runas, ka Džolija atvīlusi Pitu tolaik precētajai Dženiferai Anistonei. Pits gan to vienmēr ir noliedzis, atzīstot, ka abu romāns filmas „Smita kungs un kundze” uzņemšanas laikā aizsācies jau laikā, kad viņš bija pašķīries no sievas Anistones.

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon
16

Pits un Džolija "Malefisentas" pirmizrādē

Breds Pits un Andželina Džolija apmeklē filmas „Melnā feja Malefisenta” pirmizrādes vakaru Losandželosā

gallery icon
19

Pits un Džolija skūpstās

gallery icon
7

Breda Pita un Andželinas Džolijas māja Francijas dienvidos

gallery icon
30


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press