LieneCandy grib, lai kāds viņai uzdāvina jaunu auto
Dziedātāja Liene Candy cer, ka kāds auto tirgotājs viņai uz laiku varētu piešķirt lietošanā kādu glītu jaunākā modeļa auto.
Slavenības
2012. gada 10. jūlijs, 06:28

LieneCandy grib, lai kāds viņai uzdāvina jaunu auto

Jauns.lv

Pašmāju dziedātāja LieneCandy jeb Liene Bronuša, kas pārdevusi savu stilīgo kabrioletu BMW Z3, šovasar spiesta pārvietoties īrētās automašīnās. Dziedātāja cer, ka varbūt atradīsies kāds labvēlis, kurš viņai uzdāvinās braucamo, jo pati jaunu auto viņa nevar atļauties pirkt.

Dziedātāja LieneCandy četrus gadus pārvietojās sniegbaltā BMW kabrioletā, ar ko ļoti lepojās un reiz pat nevairījās paziņot, ka tik ātra bembja kā viņai, Latvijā nevienam citam neesot. Pavasarī Liene jaudīgo auto pārdevusi. Tik pēc BMW pārdošanas viņa apķērusies, ka nu paliek bez braucamā. Portālam kasjauns.lv Candy stāsta, ka tagad labprāt vēlētos iegādāties jaunu mašīnu, taču tādu, kādu gribētu, nevarot atļauties. „Pagaidām automašīnas īrēju, ja nepieciešams. Ceru, ka varbūt kāds uzdāvinās man autiņu... nebūtu jau slikti,” smaidot stāsta Liene. Mūziķe arī spriež, ka vislabāk viņai patiktu, ja kāda autotirgotāju kompānija viņai kādu auto uz laiku piešķirtu lietošanā. „Jā, nebūtu slikti, ja kāda firma iedotu uz laiciņu pabraukt ar kādu labu mašīnīti. Ja kāds gribētu dot, tad ņemtu smuku mašīnu. Galvenais, lai laba mašīna, jo ar „miskasti” netaisos braukt,” par savām vēlmēm stāsta LieneCandy.

Pieredze, kad reklāmas nolūkos auto saloni slavenībām iedod uz laiku pavizināties ar jaunāko modeļu automašīnām, bijusi arī citiem pazīstamiem ļaudīm, tostarp mūziķiem Aijai Andrejevai, Olgai Rajeckai, Valteram Frīdenbergam, Kārlim Būmeisteram un citiem. Bet Liene Šomase ar glaunu džipu pirms diviem gadiem pārveda mājās no slimnīcas savu jaundzimušo meitiņu, un pateicībā par reklāmu, saņēma iespēju dārgu apvidus auto izmantot arī vizinot atvasi viņas pirmajā jubilejā.

kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības “Rīgas Viļņi” arhīva