Bārtulis vārdadienu nosvin „Mad House” četru gadu jubilejas ballītē
Kluba „Mad House” līdzīpašnieks Kaspars Krištopans un Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bārtulis gatavi sadalīt jubilejas tortes.
Slavenības

Bārtulis vārdadienu nosvin „Mad House” četru gadu jubilejas ballītē

Jauns.lv

Ar skaļu troksni un dejām klubs „Mad House” nosvinēja savu ceturto pastāvēšanas gadu. Uz kluba jubileju bija ieradies arī hokejists Oskars Bārtulis, kurš kolēģu hokejistu un draugu pulkā turpat svinēja arī savu vārda dienu.

Bārtulis vārdadienu nosvin „Mad House” četru gadu ...

Bārtulis vārdadienu nosvin „Mad House” četru gadu jubilejas ballītē

Ekspremjera Viļa Krištopana vecākais dēls, kluba „Mad House” līdzīpašnieks Kaspars Krištopans bija acīmredzami pacenties, lai viesi tiktu izklaidēti, kā arī justos gaidīti un komfortabli. Apmeklētājus priecēja klauns un iluzionists, sagādājot prieku un smieklus ne tikai klātesošajiem, bet arī garāmgājējiem, bārs piedāvāja plašu dzērienu klāstu un par lustīgu mūziku gādāja dīdžejs.

Liels atbalsts svinīgajā notikumā Kasparam bija viņa mīļotā sieva Maija Rozīte-Krištopane, kura rotaļīgos svārciņos ļāvās dejām un dzērieniem visas nakts garumā.

Oskars Bārtulis jau ap deviņiem vakarā lielu daļu laika pavadīja pie kluba ieejas, sagaidot sveicēju pulkus, tostarp arī Anetes Sončikas brāli Jāni Sončiku, modeli Diānu Kubasovu un daudzus citus. Tuvojoties naktij ieradās arī pašmāju dziedātāja Liene Šomase, pasniedzot Oskaram dāvanu – divus melnus gumijas zābakus, uz kuriem ar baltu krāsu bija uzrakstīts novēlējums labai copei.

Bārtuļa vārda dienas atzīmēšanā bija ieradušies arī viņa kolēģi hokejisti – Rodrigo Laviņš, Kriss Holts un Kaspars Saulietis – iepriecinot daudzus fanus, bērnus un, protams, pašu Oskaru.

Tuvojoties pusnaktij gan vārda dienas jubilārs Oskars Bārtulis, gan Kaspars Krištopans jau grieza skaistu torti, kura bija izrotāta ar uzrakstu „Mad House 4”. Turklāt to pasniedza cilvēks, kurš bija pārģērbies par lāci un sieviete, kura nokrāsota par tīģeri. Sagriežot lielo kūku, sākās gaviles un viesi ļāva vaļu trakulīgām dejām. Dancošanā piedalījās arī bijušā Ministru prezidenta Viļa Krištopana sieva, Kaspara māte – Aija Krištopane.

Par vēlējumiem piektajam kluba „Mad House” gadam, Krištopans viens noteic: „Turēt tāpat, kā līdz šim.” Savukārt lieliskos panākumus un kluba veiksmīgo darbību, Kaspars skaidro attieksmē: „Mūsu komanda šo vietu ir padarījusi īpašu četru gadu laikā, darbinieki, apmeklētāji, es – visi!”

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders