Stafeckai nākas atstāt bērnu, lai dotos peļņā uz prāmja
Piecu dienu brauciens ar prāmi tāds nieks vien ir, salīdzinot ar vairākiem mēnešiem, ko Antra Stafecka pavadīja atšķirtībā no dēliņa Roberta, piedaloties šovā „OKartes skatuve”.
Slavenības
2012. gada 20. jūlijs, 06:19

Stafeckai nākas atstāt bērnu, lai dotos peļņā uz prāmja

Jauns.lv

Šova „OKartes skatuve” dalībniece ogrēniete Antra Stafecka (21) atkal ir devusies peļņā jūrā, lai muzicētu nakts ballītēs uz kruīza prāmja Rīga—Stokholma.

Pirms dalības talantu šovā Antra Stafecka  jau muzicēja uz „Tallink” kruīza kuģiem kopā ar Liepājas mūziķi Ediju Šnipki viņa grupā „Jammee Band”. Arī pēc dēla Roberta piedzimšanas viņa izrāvās no mājas dzīves, dodoties peļņā pat divu nedēļu ilgos braucienos un dziedāja uz kuģa. Savukārt aizvadītajā ziemā, kad Antra uzsāka dalību šovā „OKartes skatuve”, viņa uz vairākiem mēnešiem paņēma atvaļinājumu. Nu daudzsološā dziedātāja atkal ir nolēmusi doties piecu dienu garā izbraucienā un muzicēšanā kopā ar saviem grupas biedriem.

„Biju noilgojusies pēc saviem puišiem, ar ko kopā bijām muzicējuši jau pirms šova „OKartes skatuve”. Saņēmu lielisku piedāvājumu, un domāju, kāpēc gan neizmantot tik lielisku iespēju atkal doties uzstāties uz kruīza kuģa kopā ar sen nesatiktajiem draugiem,” kāpdama uz prāmja, par gaidāmo ceļojumu priecājās Antra. Savā repertuārā viņa dziedāšot daudzus pasaules hitus, tomēr neizpalikšot arī dziesmas dzimtajā latviešu valodā. „Uz kuģa notiek ballītes, un cilvēkiem ir nepieciešama tāda mūzika, lai tie varētu labi atpūsties un padejot. Priekšnesumu burvību papildinās daudz un dažādi tērpi, kas, protams, nav mazsvarīgi,” uzskata jaunā dziedātāja.

Gadu un četrus mēnešus vecais dēliņš Roberts mammas prombūtnes laiku pavadīšot kopā ar tēti Ģirtu Lapsu, kurš ir paņēmis atvaļinājumu un tādējādi varēs nodoties rūpēm par puisēnu. Antra smaidot atklāj, ka dēliņu nekad bešā neatstāj un no ikviena brauciena pārved dēliņam kādu našķi un rotaļlietu.

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva