Skaistāko un nepievilcīgāko smaidu TOPS
Hercogiene Ketrīna atzīta par skaistākā smaida īpašnieci! „Viņas smaids nekad neizskatās uzspiests vai samākslots,” savu izvēli raksturojusi kāda no balsotājām.
Slavenības
2012. gada 8. septembris, 05:29

Skaistāko un nepievilcīgāko smaidu TOPS

Jauns.lv

Par britiem sen joko kā par nāciju, kam smaids ne tuvu nelīdzinās Holivudas žilbinošajam. Tā jau ir melnā humora klasika. Taču viņi prot novērtēt skaistu smaidu. Piedāvājam ieskatu, kurus slavenos ļaudis viņi atzinuši par skaistāko smaidu īpašniekiem un kurus ierindojuši ne to pievilcīgāko skaitā.

Par skaistākā smaida īpašnieci briti atzinuši prinča Viljama sievu – Kembridžas hercogieni Ketrīnu. Otrajā vietā viņi ierindo allaž dzīvespriecīgo TV personību Holiju Vilobiju. Amerikāņu sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas smaids apbūris angļus, un viņi šo dāmu ierindojuši trešajā vietā skaistākā smaida īpašnieku topā. Britu stila ikona un dizainere, „Spice Girls” dziedātāja Viktorija Bekhema nekad nesmaida, tāpēc viņas vārds nav rodams šajā topā. Taču kā vienīgais vīriešu dzimtes pārstāvis TOP’5 ierindojies Viktorijas vīrs – futbolists Deivids Bekhems. Viņš ieņem topa 4. vietu. Vasarā briti par seksapīlāko slaveno sievieti atzina dziedātāju Tulisu. „The X Factor” žūrijas pārstāve arī šoreiz guvusi augstu pozīciju, ierindojoties 5. vietā skaistāko smaidu topā.

Par nesimpātiskāko smaidu īpašniekiem Lielbritānijas iedzīvotāji nosauc talantu šovu bosu Saimonu Kauelu, modeli Džordanu (jeb īstajā vārdā Keitiju Praisu), „The X Factor” žūrijas pārstāvi Lūisu Volšu, TV zvaigzni Eimiju Čaildsu, kā arī Viktoriju Bekhemu.

„Ketrīnai ir nevainojams smaids un atšķirībā no citām šovbiznesa zvaigznēm, viņai piemīt arī īsta izsmalcinātība,” raksturojusi kāda no balsotājām. „Viņas smaids nekad neizskatās uzspiests vai samākslots. Bija tik jauki redzēt viņu no sirds priecājamies līdzi atlētiem Olimpiskajās un Paraolimpiskajās spēlēs. Viņa ir brīnišķīga.”

„Holijai Vilobijai ir ideāls smaids,” savu izvēli komentējis kāds vīrietis. „Viņa ir tik dabiska un izskatās tik patiesi laimīga. Viņas smaids patīk gan vīriešiem, gan sievietēm.”

„Esmu pārliecināta, ka Viktorijai Bekhemai ir jauks smaids, bet žēl, ka viņa nekad to neparāda,” izteikusies kāda daiļā dzimuma pārstāve. „Kāda dīvaina iemesla dēļ viņai šķiet, ka labāk izskatās, ja sakniebj lūpas un rāda nopietnu sejas izteiksmi. Tas ir tik dīvaini. Parādi zobiņus, Viktorija!”

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press