Bībera bijušajai nedienas ar zeķbiksēm. FOTO
Dziedātāja Džastina Bībera bijusī draudzene modele Sofija Ričija iecienījusi apakšveļu ar paaugstinātu jostasvietu. Melnās zeķbikses rēgojas sprīdi virs džinsu jostasvietas.
Slavenības
2016. gada 30. septembris, 17:08

Bībera bijušajai nedienas ar zeķbiksēm. FOTO

Jauns.lv

Meitene, kuru pasaule vasaras nogalē iepazina kā dziedātāja Džastina Bībera jauno mīlestību – modele Sofija Ričija – atkal ir brīva meitene. Nesen viņa redzēta Losandželosas ielās, ērmoti ģērbta.

Šā gada augustā kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers bija nešķirams no savas jaunās simpātijas – modeles Sofijas Ričijas. Leģendārā dziedātāja Laionela Ričija meitai un sabiedrības dāmas Nikolas Ričijas mazajai māsai pat vēl nebija 18 gadu.

Kad dziedātājas devās koncertturnejā uz Japānu, viņš līdzi ņēma arī Sofiju. Tomēr abu jauniešu dedzīgajai mīlai nebija lemts ilgs mūžs. Pēc nedaudz vairāk kā mēnesi ilgām attiecībām, šā gada septembra vidū, pārītis izšķīrās. Džastins nav vēlējies attiecības, bet tikai jauki kopā pavadītu laiku.

Nesen 18 gadus nosvinējusī jauniete redzēta Losandželosas ielās. Viņa bija tērpusies plēstos pelēkos džinsos un īsā baltā topiņā, kas atsedz kailu vidukli. Acīmredzot Sofija iecienījusi apakšveļu ar paaugstinātu jostas vietu, jo viņas melnās zeķbikses sniedzās vēl sprīdi virs bikšu jostasvietas.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press