Švarcenegera bijusī sieva atkal nēsā laulības gredzenu! FOTO
Paklīdušas baumas, ka Marija Šraivere piedevusi Arnoldam Švarcenegeram. Viņas pirkstā atkal parādījies spožais gredzentiņš, gluži kā laulības gados.
Slavenības
2012. gada 9. oktobris, 20:22

Švarcenegera bijusī sieva atkal nēsā laulības gredzenu! FOTO

Jauns.lv

Savā jaunajā grāmatā Arnolds Švarcenegers atzīstas, ka sievu krāpis ne tikai ar mājkalpotāju, bet viņam bijušas arī citas dēkas. Taču Marija Šraivere esot vienīgā īstā mīlestība. Nesen viņa atkal redzēta ar laulības gredzenu pirkstā. Tiešām salabuši?

Reklamējot jauno biogrāfisko grāmatu „Total Recall: My Unbelievably True Life Story” aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers sniedzis interviju telekanālam CNN. Tajā viņš atzinies, ka šķirtā sieva Marija Šraivere esot vienīgā īstā viņa dzīves mīlestība. Viņš arī neslēpa, ka ļoti cer, ka attiecības tomēr izdosies atjaunot un reiz Marija viņam piedos.

Atgādināsim, ka Šraivcere nolēma šķirt 25 gadus ilgušo laulību pēc tam, kad vīrs viņai atzinās, ka ir mājkalpotājas dēla tēvs. Puisis ir tikai pusgadu jaunāks par Arnolda un Marijas dēlu Patriku.

Nule kā izdotajā biogrāfiskajā grāmatā Švarcenegers atzīstas, ka viņām bijusi arī dēka ar nākamo Silvestra Stallones sievu Brigitu Nīlsenu, turklāt šīs attiecības bijušas laikā, kad viņš jau dzīvojis kopā ar Mariju (tolaik viņi vēl nebija precējušies).

Par spīti jaunajām atklāsmēm par Švarcenegera sānsoļiem, paklīdušas baumas, ka Šraivere iespējams nolēmusi atjaunot attiecības ar šķirto vīru. Aizvadītajā nedēļas nogalē viņa redzēta Kalifornijas ielās ar laulības gredzenu pirkstā. Kad 56 gadus vecā žurnālistes iznāca no restorāna kopā ar meitu Ketrīnu, nevarēja nepamanīt, ka viņas zeltnesi rotā gredzens ar lielu akmeni, gluži kā laulības gados...


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press