Hiltone uz Helovīnu pasākumiem ierodas zeķēs un zeķturos. FOTO!
Parisai Hiltonei neapšaubāmi ir skaistas un slaidas kājas. Taču vai ikreiz, izvēloties Helovīna tērpu, būtu jāakcentē tās zeķēs un zeķturos? Šķiet, ka sabiedrības dāmai trūkst izdomas.
Slavenības
2012. gada 30. oktobris, 18:16

Hiltone uz Helovīnu pasākumiem ierodas zeķēs un zeķturos. FOTO!

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāma un ballīšu karaliene Parisa Hiltone ir slavena ar to, ka vienu tērpu nekad nevelk divas reizes. Taču viņas Helovīna tērpi ar izdomu neizceļas, tie ir visai vienveidīgi. Arī šogad viņa galveno akcentu likusi uz savām slaidajām kājām, izvēloties garās zeķes un zeķturus. Tāpat kā pērn, aizpērn, aizaizpērn...

Lai gan īstās Helovīna ballītes tiks svinētas rīt, 31, oktobrī, – aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņi rīkojuši jau neskaitāmus pirmssvētku tusiņus. Vairākus apmeklējuši arī sabiedrībā populāri cilvēki, demonstrējot savu izdomu Helovīna tērpu izvēlē. Divas pirmssvētku ballītes apmeklējusi arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar savu jauno draugu Riveru Viperi.

Vispirms pārītis devies uz Helovīna burziņu Beverlihilsā. Šajā pasākumā abi iejutušies grāmatas „Alise Brīnumzemē” varoņu tēlos. Parisa izvēlējusies Alises tērpu, bet viņas draugs Rivers – Trakā Cepurnieka kostīmu.

Nākamajā dienā pārītis apmeklējis Helovīna pirmssvētku ballīti „Playboy” savrupmājā. Šim burziņam jaunkundze izvēlējusies laumiņas tēlu, bet draugs iejuties indiāņa lomā.

Alises tērpu mis Hiltone bija papildinājusi ar zeķubiksēm, kas vizuāli līdzinās garajām zeķēm un zeķturiem, savukārt uz „Playboy” īpašnieka villu devusies īstajās zeķēs un zeķturos.

Ik gadus, kad pienāk Helovīns, mis Hiltone ar oriģinalitāti tērpa izvēlē neizceļas. Tie visi šķiet kā darināti pēc vienas „šnites”. Īsa kupla kleitiņa, vai īsi šauri svārciņi un garās zeķes ar zeķturiem. Garlaicīgi.

Parisa Hiltone uz Helovīnu pasākumiem jau atkal ierodas zeķēs un zeķturos

gallery icon

Parisas Hiltones Helovīnu tērpi aizvadīto gadu laikā

gallery icon

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press