Kā dzīvo caca, kurai mamma dod 10 000 dolāru mēnesī. FOTO
Viņai ir 23 gadi un pilnīgi viss, ko sirds kāro!
Trakā pasaule
2013. gada 2. janvāris, 14:31

Kā dzīvo caca, kurai mamma dod 10 000 dolāru mēnesī. FOTO

Jauns.lv

Hermes un Vuitton somiņas, Labutēna kurpes, maltītes tikai smalkākajos Londonas restorānos – tā dzīvo 23 gadus vecā Džina! Viņu uztur mamma un papucītis. Kabatasnaudā vien Džina no vecākiem saņem 10 000 dolāru mēnesī.

Britu izlutinātākā meitene

Iespējams, Džina Rio ir visizlutinātākā meitene Lielbritānijā. Viņas tēvs ir celtniecības magnāts. Džinas vecāki izšķīrās, kad viņai bija 14 gadu, taču abi vecāki turpina meitu uzturēt un lutināt. Džina dzīvo luksusa dzīvi. Gluži kā princese – nekā viņai netrūkst!

Viņa mīt pieczvaigžņu viesnīcā, lai gan Džinai pieder arī māja Londonā Kingskrosas rajonā. Mājā šobrīd tiek veikts remonts miljona dolāru apmērā

Par apartamentu īri maksā viņas māmiņa Terēza. Ikdienas izdevumus sedz gan māte, gan tēvs. Džinai ik mēnesi kabatasnaudā tiek piešķirti 10 000 dolāru, paralēli šai naudai viņa saņem arī dāvanas. Džina lieto kredīkarti, kurā līdzekļi nekad neizsīkst...

Viņa iepērkas tikai dizaineru veikalos. Drēbju un kurpju viņas skapjos ir tik daudz, ka lietas nebūs iespējams novalkāt visa mūža garumā. Dizaineru somiņu skaits lēšams ap 70. Pie izcilās „Hermes” somiņas meitene tika jau 16 gadu vecumā – viņa vienkārši to pasūtīja savam tētukam, kurš ir veiksmīgs uzņēmējs. Džina ieraudzīja, ka tēvs savai draudzenei nopircis „Hermes” somu, un tūdaļ pieprasīja, lai viņš meitai nopērk lielāku un dārgāku.

Kurpes? Vismaz 300, un tikai labāko zīmolu!

Atzīstas mīlestībā vecāku kredītkartēm

Visnotaļ dārga ir arī Džinas ikdienas dzīve. Obligātie frizētavas apmeklējumi izmaksā ap 513 latiem ik mēnesi. Matu lokām jābūt spīdīgām, viņa saka.

Taksometros viņa „nobrauc” apmēram 890 latu mēnesī, lai gan viņai pieejams pat personīgais šoferis un autovadītājas tiesības ir arī pašai. Pirmo auto meitiņai 16 gadu dzimšanas dienā uzdāvināja māte – tas bija Mercedes kabriolets, savukārt dzimšanas dienas ballīte tēvam izmaksāja apmēram 9 tūkstošus latu.

Ikdienas maltītes Džina ietur tikai smalkākajos Londonas restorānos, taču viņas plānos ietilpst ēšana tikai ar Michelin zvaigznītēm novērtētos restorānos. Savā tvitera kontā (@iamGinaRio) 1.decembrī meitene ietvītoja, ka ir stingri nolēmusi ieturēties tikai 5* ēstuvēs.

Taisnības labad jāpiebilst, ka nav gluži tā, ka Džina pati dzīvē nedara itin neko. Aptuveni 1500 latu ik mēnesi viņa nopelna pati, strādājot par  personīgo stilisti. Tie ir santīmi viņas dzīvē, tomēr sava naudiņa!

Reizēm jaunā dāma mēdz paņemt tēva kredītkarti bez atļaujas. Tā viņa izdarīja pagājušajā mēnesī, kad devās kārtējā tūrē pa luksus zīmolu veikaliem un pēc tam arī „izlaida aplīti” pa labākajiem Londonas klubiem. Divu dienu laikā viņa šādi notērēja 50 tūkstošus. Džinas brālis Sebastians (38) sacīja, ka, uzzinot par paņemto maksājumu karti, „tētis bija visai dusmīgs, taču viņš tikai paraustīja plecus un viss”.

„Tas ir tiešām slikti, ka reizēm nezinu pat, cik iztērēju,” saka jaunā lēdija. Taču tas netraucē viņai tviterī uzskaitīt, kas jauns nopirkts un kādi pirkumi tiek plānoti. Savos tvītos sieviete bieži atzīstas mīlestībā mammai, tētim un arī viņu maksājumu kartēm.

Tviterī Džinai ir apmēram 25 000 sekotāju, kuri lasa par viņas princeses dzīvi. Protams, arī pati meitene saprot, ka, tērējot vecāku naudu, viņa it kā aizstāj vecāku mīlestību. Saņemot arvien jaunas mantas no vecākiem, viņa jūtas mīlēta. „Es zinu, ka esmu izlutināta. Taču man vajag, lai man pērk skaistas lietas, tādējādi pierādot, ka mīl mani,” viņa stāsta.

Luksus dzīve kā pierādījums, ka vecāki mīl

Vecāku šķiršanās Džinai bija liela trauma. Tēvs iesaistījās romantiskā dēkā un no ģimenes aizgāja. Džina bija ļoti greizsirdīga uz tēta jauno mīlestību, tāpēc pieprasīja arvien dārgākus mīlestības apliecinājumus. „Viņš ir mans tētis un es viņu ļoti mīlu, tomēr viņš izvēlējās citu sievieti, grūti to piedot,” atklāj jaunā sieviete.  Aizejot no ģimenes, tēvs ik mēnesi bērnam maksāja aptuveni 17 tūkstošus latu, taču tad pārstāja to darīt. Lai meitene nezaudētu augsto dzīves līmeni, māte pārņēma it kā tēva funkcijas, un ik mēnesi meitai sāka dot 10 000 britu mārciņu (aptuveno 9 tūkstoši latu), un tā tas turpinās vēl šobaltdien, kad Džinai jau ir 23 gadi.

Klubos naudu neskaita

Džinai ir mīļotais cilvēks – arī 23 gadus vecs puisis, kurš dzied repu. Viņam patīk Džinas ekstravagantais dzīvesveids, un arī viņš ar baudu tērē naudu. „Ak kungs, ir gadījies, ka viņš klubos vienā naktī iztērē 25 tūkstošus! Es viņam pateicu, ka viņš šo naudu varēja arī iztērēt uz mani,” dzirkstī jaunā dāma.

Uz klubiem pāris iet regulāri, un naudu tur neskaita. Viņai ļoti garšo šampanietis (īstais, nevis dzirkstošais vīns!) un Bellini kokteilis.

Pats puisis arīdzan nāk no turīgas ģimenes. „Es nevarētu satikties ar nabagu. Tas būtu visļaunākais, kas vien varētu notikt,” viņa komentē savas attiecības. Nākotnē abi gribētu arī bērnus: „Es gribētu, lai maniem bērniem būtu tikpat jauka dzīve kā man. Kad tev ir nauda, dzīve ir vieglāka. Taču nevēlos, lai nauda viņiem būtu kā pašsaprotams lielums, kā tas ir ar mani.”

Nekad nav braukusi autobusā

„Nevaru iedomāties dzīvi bez naudas. Ja es nevarētu samaksāt par to, lai frizūra visu laiku ir kārtībā, tas būtu neiedomājami šausmīgi,” viņa atklāj savas lielākās bailes.

Tāpat meitene atzīstas, ka nekad nav braukusi sabiedriskajā transportā, un nemaz negrasās to darīt. „Autobusā braukusi neesmu. Pārvietoties kopā ar publiku man liekas briesmīgi,” stāsta izlutinātā Džina.

„Brālis ir vēl izlutinātāks!”

Tā uzskata pati Džina. Viņas brālim Sebastianam ir 38 gadi, un gan tēvs, gan māte viņa biznesa idejās investējuši milzu naudu. Taču viņš neesot talantīgs uzņēmējs, un liela daļa līdzekļu zaudēti.

„Vienreiz sencīši viņam iedeva 200 tūkstošus, lai Sebastians atvērtu restorānu Karību salās. Protams, viņa ideja izgāzās,” komentē mazā māsa.

Abu tēvs ir būvniecības magnāts, un arī māte ir ļoti turīgas sieviete. Māmiņa Terēza par savas meitas dzīvesveidu izsakās īsi: „Kam gan domāta nauda, ja ne tērēšanai un baudīšanai?”

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press