Skudriņa mācīs ēst garšīgi un ar stilu
Stila eksperte Gundega Skudriņa iejutīsies kulinārijas raidījuma „Esi gardēdis” vadītājas lomā.
Slavenības
2013. gada 29. janvārī, 07:21

Skudriņa mācīs ēst garšīgi un ar stilu

Jauns.lv

Jau pavisam drīz sāksies kulinārijas raidījuma „Esi gardēdis” trešā sezona, kuru vadīs atraktīvā uzņēmēja un stila eksperte Gundega Skudriņa. Arī šajā sezonā LNT studijā katru nedēļu viesosies sabiedrībā zināma personība, gardēdis un profesionāls pavārs.

Skudriņa mācīs ēst garšīgi un ar stilu...

Raidījuma „Esi gardēdis” otro sezonu vadīja simpātiskā Elīna Doļģe. Pirmajos trešās sezonas raidījumos, kas būs skatāmi sestdienu rītos, sākot jau no 9. februāra, viesosies noslēpumainā dziedātāja Linda Leen, iemīļotais šefpavārs Lauris Aleksejevs un mūziķis Goran Gora. Viesi sagaidīs noslēpumainos draugus un dalīsies savos muzikālajos plānos.

„Esi gardēdis” producente Ingrīda Bondare stāsta, ka trešā sezona sāksim ar pārmaiņām, proti, vairāk uzmanības tiks veltīts ēšanas stilam un stila lietām.

Par jauno raidījumu Gundega saka: „Vēlos parādīt, ka gardēdis – tas ir dzīves stils. Šobrīd mācos attīstīt savas garšas nianses ne tikai maltītes baudīšanā, bet arī kopā būšanā, attiecībās un dzīves mīlēšanā. Raidījuma vadīšana ir iespēja iedvesmot skatītājus dzīvei ar garšu. Raidījumā būs iespēja uzzināt kārdinošu ēdienu receptes un personiskus stāstus, ko atklās gan talantīgas personības, gan profesionāli pavāri. Savukārt es parādīšu vienkāršus padomus neparastu galda klājumu veidošanā, neaizmirstot par virtuves klasiku – sen zināmiem un pārbaudītiem galda kultūras knifiem, bez kuriem nav iespējami eksplozīvi virtuves eksperimenti.” Stils un krāsas būs īpaši saskaņotas ar ēdienu, noskaņu un, protams, ar personību, kura gatavos nezināmajam viesim. Katrā raidījumā Gundega sniegs kādu stila padomu, kas atbilstošā dzīves situācijā noderēs ikvienam. Protams, raidījuma jaunajā sezonā būs dažādi pārsteigumi, sen nesatikti cilvēki, prieki, asaras un mūzika.


Gundega Skudriņa no 9. februāra vadīs raidījumu „Esi gardēdis”

Elīnas Doļģes virtuvē Lieldienu zālīte jau zeļ uz plaukst

Elīna Doļģe jaunajā raidījumā „Esi gardēdis!”

Kasjauns.lv/ Foto no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva