Šomase piepilda meitas sapni satikt Reiniku un saka paldies Rūdolfam
Šomase piepilda meitas sapni - „Koru karos” satiek dziedātāju Lauri Reiniku.
Slavenības

Šomase piepilda meitas sapni satikt Reiniku un saka paldies Rūdolfam

Jauns.lv

TV šovā „Koru kari” liepājniekiem pievienojās dziedātāja Liene Šomase. Līdzi uz šovu Liene ņēma savu divus gadus veco meitu Gabrielu. Pasākuma lielākais notikums mazajai bija tikšanās ar elku – dziedātāju Lauri Reiniku.

Šomase piepilda meitas sapni satikt Reiniku un sak...

Pa dienu Liene savā „Twitter” kontā veica ierakstu: „Šodien piepildīšu savas meitiņas vienu no pusgada lielākajiem sapņiem! Tikšanas ar Lauris Reiniks ... Lauri gatavo jau smaidu:)))”

Neilgi pirms šova sākšanās Liene Šomase ar meitu Gabrielu satika šova vadītāju, dziedātāju Lauri Reiniku un kopīgi nofotografējās.

Pēc meitas sapņa piepildīšanas, Liene rūpes par meitu nodeva savai māsai Sandrai Šarlotei Šomasei, lai viņas var vērot gan Lienes un liepājnieku, gan pārējo koru priekšnesumus no skatītāju rindām.

Pēc uzstāšanās šovā Liena nāca klajā ar īpašu pateicību kādam puisim vārdā Rūdolfs. Šo pateikšanos redzēja visa Latvija. Kasjauns.lv vairākas personas interesējās, kas ir šis Rūdolfs.

Lūk, cik krāšņi sapucēta „Koru karos” bija dziedātāja Liene Šomase.
Lūk, cik krāšņi sapucēta „Koru karos” bija dziedātāja Liene Šomase.

Liene Šomase „Koru karos” uzstājās kopā ar Liepājas Sudraba viļņu kori un tā vadītāju Gunti Veitu. Viņi izpildīja tipisku rokenrolu, kora vadītāja Gunta Veita sarakstīto dziesmu „Septītajās debesīs”, un tā izpildījumu žūrija novērtēja ar 23 punktiem un koris bija spiests šovu pamest.