Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Bijušais puišu grupas "One Direction" dziedātājs pamet dzimto Angliju. Nopērk māju ASV. FOTO
Iepriekš Lūiss Tomlinsons māju Losandželosā tikai īrēja, tagad viņš par 7.3 miljoniem dolāru nopircis pats savu īpašumu. Viss tāpēc, lai viņš pēc iespējas vairāk laika varētu pavadīt kopā ar šā gada janvārī dzimušo dēlu, kuru pasaulē laida viņa bijusī draudzene Briana.
Slavenības

Bijušais puišu grupas "One Direction" dziedātājs pamet dzimto Angliju. Nopērk māju ASV. FOTO

Jauns.lv

Bijušais britu puišu grupas „One Direction” dziedātājs un jaunais tēvs Lūiss Tomlinsons (24) iztērējis 7.3 miljonus ASV dolāru un nopircis sev māju Losandželosā. Šķiet, tuvākajā laikā atgriezties Britu salās viņš neplāno.

Bijušais puišu grupas "One Direction" dziedātājs p...

Lai gan dziedātājs Lūiss Tomlinsons ar sava dēla māti Brianu Jangvirtu attiecības pārtrauca vēl tad, kad jaunā sieviete bija gaidībās, mūziķis apliecinājis, ka vēlas būt tuvāk savam bērnam un uzņemties rūpes par sava janvārī dzimušā dēla Fredija Reina audzināšanu. Tomlinsons pārcēlās uz Štatiem, kad bijušajai draudzenei ritēja pēdējie grūtniecības mēneši. Tolaik viņš mājvietu Losandželosā tikai īrēja, taču tagad kļuvis zināms, ka mūziķis iegādājies sev privātīpašumu Holivudā un vismaz kādu laiku Amerikas Savienotās Valstis dēvēs par savām pastāvīgajām mājām.

Lūisa Tomlinsona jaunajā mājā Holivudhilsā ir četras guļamistabas un sešas vannasistabas. 557 kvadrātmetrus lielā renovētā ēkā celta 1937. gadā un no tās paveras skats uz leģendāro uzrakstu „Hollywood”, kā arī krāšņa pilsētas panorāma.

Plašajā virtuvē ir tumša koka skapīši un nerūsējošā tērauda virtuves tehnika. Ēkā ir arī ēdamzāle, mājas kinozāle un vīna pagrabs. Pie mājas ir baseins un plaša atpūtas zona, kur baudīt Holivudas siltos saules starus.

Iepriekš britu dziedātājs īrēja 15 miljonus sterliņu mārciņu (17.76 miljoni eiro) vērtu villu, kas piederēja hipnotizētājam Polam Makenam. Mūziķim ik mēnesi par īri nācās maksāt 35 000 sterliņu mārciņu (46 112 eiro). Arī īrētais īpašums atradās smalkajā Holivudhilsas rajonā. Tajā bija četras guļamistabas un peldbaseins.

Tomlinsons ar dēlu Frediju.
Tomlinsons ar dēlu Frediju.

Sava dēla mātei mūziķis bija noīrējis daudz pieticīgāku trīs guļamistabu māju apsargātajā un slavenību iecienītajā Kalabasasā, – gada sākumā informēja portāls TMZ. Šī māja maksājot „simtus tūkstošus dolāru, bet tās vērtība nav mērāma miljonos”. Turklāt stiliste Briana Jangvirta pati maksājot par mēbelēm.

Kopš 2015. gada decembra Tomlinsonu vieno romantiskas attiecības ar aktrisi Danieli Kempbelu.

 

Iepriekš dziedātājas Lūiss Tomlinsons māju Losandželosā tikai īrēja, tagad viņš par 7.3 miljoniem dolāru nopircis pats savu īpašumu. Viss tāpēc, lai viņš pēc iespējas vairāk laika varētu pavadīt kopā ar šā gada janvārī dzimušo dēlu Frediju, kuru pasaulē laida viņa bijusī draudzene Briana.

Lūiss Tomlinsons nopērk māju Holivudhilsā

Iepriekš dziedātājas Lūiss Tomlinsons māju Losandželosā tikai īrēja, tagad viņš par 7.3 miljoniem dolāru nopircis pats savu īpašumu. Viss tāpēc, ...

Lai būtu līdzās dēlam un varētu rūpēties par mazo Frediju, grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons pārcēlies uz ASV, kur noīrējis greznu villu Holivudhilsā, par kuras īri maksā 46 112 eiro mēnesī!

„One Direction” mūziķa Lūisa Tomlinsona īrētā villa ASV

Lai būtu līdzās dēlam un varētu rūpēties par mazo Frediju, grupas „One Direction” mūziķis Lūiss Tomlinsons pārcēlies uz ASV, kur ...

Kasjauns.lv / foto: Vida Press