Noslēpums atklāts! Gunta Ulmaņa „mazmeitiņa” izrādās ārlaulības meita
Bijušais Valsts prezidents Guntis Ulmanis (73) kopā ar uzņēmēju Diniju Loru (29) nesen bērnudārza izlaidumā sveica savu septiņus gadus veco meitu. Pirms dažiem gadiem politiķis šo sānsoli kategoriski noliedza.
Slavenības
2013. gada 11. jūnijs, 13:50

Noslēpums atklāts! Gunta Ulmaņa „mazmeitiņa” izrādās ārlaulības meita

Jauns.lv

Bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa (73) noliegtās attiecības beidzot ir nākušas gaismā. Nesen eksprezidents ieradās bērnudārza izlaidumā, lai kopā ar uzņēmēju, veikalu Upes pērles īpašnieci Diniju Loru (29) sveiktu savu septiņgadīgo meitu, šodien raksta žurnāls „Kas Jauns”.

„Visu šo laiku gan es, gan vairāku citu bērnudārznieku vecāki bijām pārliecināti, ka Guntis Ulmanis ir šīs meitenītes vectētiņš, kurš izpalīdz kādam no saviem bērniem, vadādams uz dārziņu savu mazmeitu,” žurnālam Kas Jauns atklāja kāda māmiņa, kuras atvase apmeklēja to pašu pirmsskolu, ko Ulmaņa atvase.

Guntis Ulmanis bērnudārza pasākumā uzvedies atraisīti, un citiem ne mirkli neesot radies iespaids, ka bijušais prezidents censtos slēpt radniecību ar mazo meiteni. „Bija arī izlaiduma valsis, ko puikas dejoja ar savām mammām, bet meitenes — ar tētiem. Arī Guntis Ulmanis dejoja ar savu meitenīti,” žurnālam Kas Jauns” stāsta aculieciniece.

Meitiņas eksistenci vēl pirms trim gadiem Ulmaņa kungs sparīgi noliedza, apgalvodams, ka tās ir nelabvēļu un politisko konkurentu uzpūstas baumas.

Pērn ar sievu Ainu Ulmani eksprezidents atzīmējis 50. kāzu jubileju. Šajā laulībā dzimusi meita Guntra (50) un dēls Alvils (47).

Pilnu reportāžu par bērnudārza izlaidumu lasiet žurnālā „Kas Jauns”

Inta Mengiša / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva