Demija Mūra pārsteidz ar jaunavīgo izskatu. FOTO
Demija Mūra izskatās žilbinoši!
Slavenības
2016. gada 6. novembris, 11:26

Demija Mūra pārsteidz ar jaunavīgo izskatu. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Demija Mūra, kura novembra vidū atzīmēs savu 54. dzimšanas dienu, aizvien turpina pārsteigt ar savu starojošo un jaunavīgo izskatu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divas reizes „Zelta globusam” nominētā aktrise Demija Mūra apmeklējusi gadskārtējo pasākumu Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā. Šogad pasākuma patrons bija atzītais itāliešu modes nams „Gucci”. Izrādot cieņu šim modes namam, praktiski visi slavenie viesi saviesīgo vakaru apmeklēja tērpos no „Gucci” jaunākās kolekcijas.

Arī aktrise Demija Mūra šajā ziņā nebija izņēmums. Viņa fotogrāfiem pozēja melnbaltā mini kleitā ar kuplām spilgti sarkanām piedurknēm. Kājās aktrise bija apāvusi ne mazāk stilīgas „Gucci” kurpes 1490 eiro vērtībā.

Demijai Mūrai ir trīs pieaugušas meitas, kuras dzimušas viņas laulībā ar aktieri Brūsu Villisu (61) – Rūmera (28), Skauta (26) un Talula (22). Daudzi Demijas fani ir pārliecināti, ka šajā pasākumā viņu iemīļotā aktrise izskatījusies tik satriecoši labi, ka aizēnojusi pat tādas vakara viešņas kā daiļās aktrises Selmu Haijeku un Gvinetu Paltrovu.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press