Tā Godmanis ar savu Dūdu iziet sabiedrībā. FOTO
Pirms dažām dienām – 8. augustā - Ivars Godmanis un Ilze Pētersone-Godmane kopā Arēnā Rīga vēroja Latvijas basketbola izlases pārbaudes spēli ar Krievijas izlasi.
Slavenības
2013. gada 12. augusts, 05:32

Tā Godmanis ar savu Dūdu iziet sabiedrībā. FOTO

Jauns.lv

Eiroparlamenta deputāts, bijušais Ministru prezidents Ivars Godmanis bauda laimīgu laulības dzīvi ar sieviņu Ilzi Pētersoni-Godmani, ko mīļi sauc par Dūdu. Laikā, kad Godmanis ir mājās no Briseles, pāris cītīgi apmeklē visādus publiskus pasākums – gan koncertus, gan festivālus, gan sporta sacensības.

Kad vēl Godmanis un Pētersone vēl nebija precējušies, arī tad viņi bija aktīvi sporta fani. 2009. gadā Godmanis ar savu bijušo padomnieci kopā  apmeklēja Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēli starp Rīgas „Dinamo” un Maskavas „Dinamo” komandām, pēc pāris mēnešiem, maijā, Godmanis un Pētersone sānu pie sāna sēdēja jau tribīnēs Daugavas Sporta namā, vērojot cīņu zelta medaļām Latvijas Basketbola līgas finālspēlē, bet nākamajā vasarā abi Jūrmalas tenisa kortos klātienē sekoja Latvijas tenisistu cīņai Deivisa kausa turnīrā.

2011. gada 27. augustā Ivars Godmanis un Ilze Pētersone apprecējās. Kopš tā laika pasākumus viņu kopā apmeklē jau kā precēts pāris.

Lūk, kā Ivars Godmanis un Ilze Pētersone-Godmane iziet sabiedrībā!


Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva