Ar glaunu ballīti nosvin Osmuškinas modes nama 15. jubileju
Modes mākslinieces Annas Osmuškinas (pa kreisi) modes namu 15 gadu jubilejas viesībās pagodināja arī ekspremjera Valda Birkava kundze Marina Dianova.
Slavenības
2013. gada 10. septembris, 10:13

Ar glaunu ballīti nosvin Osmuškinas modes nama 15. jubileju

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgas klusajā centrā tika nosvinēta Latvijas topa modes mākslinieces Annas Osmuškinas modes nama pastāvēšanas 15. jubileja. Pasākumā Osmuškina prezentēja arī jauno kolekciju, kurai māksliniece devusi nosaukumu „Medības”.

Modes māksliniece Anna Osmuškina vienmēr izcēlusies ar to, ka viņas veidotie pasākumi izceļas ar īpaši eleganci un glamūru šā vārda pozitīvā nozīmē. Arī šoreiz Anna bija parūpējusies, lai sadarbības partneriem un Annas Osmuškinas modes nama pastāvīgajiem klientiem pasākums iespiestos atmiņā.

Balles viesus jau pie ieejas sagaidīja četri medību suņi. Dodoties iekšā jaunajās modes nama telpās apmeklētāji saskārās ar tik neierastu lietu kā dzīvs zāliens telpās. Bet, protams, pats aizraujošākais pasākumā bija modes skate, kurā varēja iepazīties ar modes mākslinieces Annas Osmuškinas jauno kolekciju, kurā dominē zaļie toņi. Jaunajā kolekcijā modes māksliniece caur un cauri izanalizējusi tādu tēmu kā medības.

Annas Osmuškinas modes nama 15 gadu jubilejas pasākumu apmeklēja arī daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis. Tur bija gan politiķi – Rīgas vicemērs Andris Ameriks, Saeimas deputāte Marjana Ivanova-Jevsejeva -, gan uzņēmēji, piemēram, Valdis Kalnozols ar ģimeni. Slavenākais viesis bija ekspremjers Valdis Birkavs, kurš uz pasākumu bija ieradies kopā ar dzīvesbiedri Marinu Dianovu.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders