Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Problēmas garām! Gacho padzīvojas slimnīcā un jau ir mājās
„Beidzot viss notiek! Paliek labāk, jo laiž iekšā kādus brīnumus!” ar foto no slimnīcas palātas trešdienas vakarā saviem sekotājiem mikroblogošanas vietnē Twitter padalījās Gacho.
Slavenības

Problēmas garām! Gacho padzīvojas slimnīcā un jau ir mājās

Jauns.lv

Trešdienas vakarā mūziķis Gacho (Gatis Irbe), piedaloties kāda improvizācijas šova mēģinājumā, sajuta lielas sāpes mugurā, viņam trūka arī elpa. Sāpes bijušas tik pamatīgas, ka kolēģi mūziķi nogādāja slimnīcā.

Problēmas garām! Gacho padzīvojas slimnīcā un jau ...

Gacho ceturtdienas vakarā kā īpašajam viesiem bija jāuzstājas improvizācijas teātra „Spiediens” izrādē klubā „Godvil”. Taču iepriekšējā vakarā mūziķim radās pamatīgas problēmas ar veselību – „Esmu Gaiļezerā - nav labi ar muguru, liekas nospiests nervs! Nereāli sāp un nevar paelpot,” vēstīja mūziķis. Medicīnisko palīdzību Gacho nācies gaidīt vairāk nekā pusstundu, kas mūziķim raisījis pārdomas par mūsdienu medicīnisko aprūpi. „Smejies vai raudi, 30 min jau kā neviens neliekas ne ziņas”, - par iespaidiem Gaiļezera slimnīcas uzgaidīšanas nodaļā Gacho dalījās ar saviem sekotājiem mikroblogošanas vietnē Twitter: „Es smoku nost, bet ārstu, kas mani pieņemtu, neviens nevar atrast! Mistika - viņš pazudis!”

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Gacho secina, ka viņam paveicās, jo viņu kā mūziķi atpazina kāds slimnīcas darbinieks, kurš nekavējoties noorganizēja visu nepieciešamo medicīnisko aprūpi. Par ko tika informēti arī viņa Twitter konta sekotāji, ievietojot foto no slimnīcas gultas.

Visu nākamo dienu Gacho pavadīja gultā, cerībā, ka sāpes mazināsies. Tā arī notika – uz vakarpusi viņš jutās jau daudz labāk un sāpes vairs nebija tik lielas, lai atceltu vakar vakarā paredzēto dalību improvizācijas šovā. „Paldies „Spiedienam” par šo jautro vakaru un lielu lielais paldies Dievam par sāpju atlaišanu no muguras! Ticiet vai nē, bet „Spiediens” atlaida manu muguru!!!” vakarnakt Twitter ierakstīja Gacho.

Par to, kāpēc radušās veselības problēmas, Gacho ir sava versija. Kaut arī viņš nodarbojas ar ekstrēmiem sporta veidiem, tomēr pie vainas neesot ne nesenā lēkšana publikā, filmējoties jaunajā videoklipā, ne pirms nedēļas piedzīvotie kritieni BMX lēcienu paraugdemonstrējumos (Gacho pēc desmit gadu pārtraukuma atcerējās savu agrāko nodarbi – BMX frīstailu), ne arī dalība Vienības velobraucienā. Viss esot daudz vienkāršāk – viņš vienkārši neveiksmīgi pacēlis kādu smagāku priekšmetu.

Gacho klips – „Riga Haute Couture"

Gacho Rīgas svētkos lec publikā

Gacho demonstrē trikus BMX frīstaila paraugdemonstrējumos

Gacho demonstrē trikus BMX frīstaila paraugdemonstrējumos


Kasjauns.lv/Foto: Renārs Buivids, Twitter