Kardašjana vēl kautrējas par pēcdzemdību svaru. FOTO
Kima Kardašjana vēl nejūtas atguvusi labu fizisko formu.
Slavenības
2013. gada 26. septembris, 08:45

Kardašjana vēl kautrējas par pēcdzemdību svaru. FOTO

Jauns.lv

Ir pagājuši tikai trīs mēneši kopš sabiedrības dāma Kima Kardašjana (32) laida pasaulē savu un repera Kanjes Vesta pirmdzimto – meitiņu Nortu. Kima jau iziet sabiedrībā, bet par savu augumu, šķiet, vēl nedaudz kautrējas.

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana vienmēr ļoti rūpējusies par savu izskatu un pēc meitiņas piedzimšanas pēc iespējas ātrāk vēlas atgūt agrākās auguma aprises, tāpēc regulāri vingro.

Otrdien viņa redzēta dodamies uz restorānu „Stanley’s” haki zaļā armijas stila kombinezonā. Atstājusi vaļā četras augšējās podziņas, Kima demonstrēja apetītelīgu dekoltē.

Dodoties no automašīnas līdz restorānam, Kima rokās nesa A4 formāta lapas: dokumentus, uz kuriem bija redzami uzdrukāti viņas iniciāļi. Saspraustās papīra loksnes Kima visu ceļu turēja sev priekšā tā, lai lapas aizsegtu skatam viņas vēderu.

Arī pēc pusdienām kopā ar draudzeni Blac Chyna, māsu Kortniju un viņas dzīvesbiedru Skotu Disiku, Kima ne uz mirkli neizlaida no rokām dokumentus, ar kuru palīdzību slēpa vēderiņu.

Jaunā māmiņa jau atgriezusies pie darba pienākumiem. Kima, kas pati sevi dēvē par darbaholiķi, pirms dažām dienām „Twitter” blogā publicējusi attēlu no savas jaunās smaržu reklāmas kampaņas. „Pure Honey” ir jau piektās smaržas, ko izdevusi sabiedrības dāma Kima Kardašjana.


Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press