"Ideālajās vakariņās" Ufo meklē līdzību ar Džeimsu Bondu. VIDEO
Liene Candy un Ufo pēta saņemto dāvanu – DVD, un prāto, vai radio personībai varētu būt kāda līdzība ar slaveno Džeimsu Bondu.
Slavenības
2013. gada 2. oktobris, 19:09

"Ideālajās vakariņās" Ufo meklē līdzību ar Džeimsu Bondu. VIDEO

Jauns.lv

Visu nedēļu pie TV ekrāniem izklaidē, gatavo vakariņas un viesus uzņem TV raidījuma „Gandrīz ideālas vakariņas” dalībnieki. Šovakar radio personība Ufo, dziedātāja Liene Candy un aktieris Gints Andžāns viesojās pie kino kritiķes Dairas Āboliņas Saulkrastos.

Šajā kompānijā neiztikt arī bez jokiem. Savulaik populārais joks par to, kā Liene Candy atklāja Jūrmalā soliņu, turpina izskanēt katru vakaru. Arī šovakar Ufo šo joku pieminēja un Liene nekautrējās svinīgi atklāt soliņu arī Saulkrastos, pie Dairas mājas.

Nenopietnajai kompānijai kino kritiķe bija sarūpējusi izglītojošu izklaidi – atpazīt atskaņotās filmas un norādīt, no kuras filmas tā ir.

Atminējuši skaņdarbus, dalībnieki saņēma arī balvas – katrs kādu filmas DVD. Ja dziedātājai Lienei Candy bija skaidrs, kādēļ viņai izvēlēta filma „Melnais gulbis”, tad Ufo radās vairāki jautājumi, kāpēc viņam izvēlēts Džeimsa Bonda jaunākais veikums operācija „Skyfall”. „Es pēc spiega izskatos? Man vajadzētu uzvalkā tērpties un dzert Martini?” par saņemto dāvanu domīgi sprieda Ufo.

Kad dāvanas bija saņemtas un visi trīs gardie ēdieni nogaršoti, dalībnieki dāsni dalīja atzīmes. Kino kritiķe Daira Āboliņa ar saņemtajiem 30 punktiem izvirzījusies pirmajā vietā.

„Gandrīz ideālas vakariņas”


Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video