"UgunsGrēkā" incests?! Līdzšinējie brālis Edijs un māsa Dana mīcās pa gultu
Kas to būtu domājis! Edijs, kurš centās savaldzināt Ievu, jau esot precējies, līdz šim melojot, ka sieva Dana ir viņa māsa.
2013. gada 9. oktobris, 11:59

"UgunsGrēkā" incests?! Līdzšinējie brālis Edijs un māsa Dana mīcās pa gultu

Jauns.lv

Skatītākais latvju seriāls „UgunsGrēks” jaunajā sezonā nobriedis skatītājus šokēt teju vai katru dienu. Neraksturīgi „ziepju operai” sižets mainās itin strauji. Dažu sēriju laikā Edijs (Artūrs Dīcis) no Danas (Līgas Zeļģes) brāļa pārtapis vīrā.

TV3 seriāls „UgunsGrēks” desmito sezonu sāka ar jauniem aktieriem un notikumiem - Pētersonu viesnīcai uzradies konkurents, kā arī ieradusies Leona meita Ieviņa, kurai pielūdzēju netrūkst... Kamēr Leons (Ģirts Ķesteris) ar Elizabeti (Maiju Doveiku) dzīvo Vācijā, viesnīcu uzrauga un saimnieko viņa meita – Ieva (Inga Tropa). Turklāt Ievai jau ir pirmie pielūdzēji, gan konkurentu – Āboliņu viesnīcas mantinieks Edijs, gan turpat Pētersonu viesnīcā – jaunais administrators Jezups (Kristaps Rasims).

Pēdējā pagājušās nedēļas sērijā Fēlikss (Ģirts Ķesteris) devās pie Edija, lai mēģinātu viņam iestāstīt, ka nav ko nemaz cerēt uz Ievu, un lai viņai netuvojas, ja negrib, lai viņu stiprais armijnieks Fēlikss iekausta, taču tas Ediju neattur sarunāt ar Ievu tikšanos.

Taču nedaudz vēlāk, sarunā ar vecāko brāli Edijs atklāja, ka ir apmulsis un nezina, ko darīt tālāk, jo ir ieķēries Ievā, taču viņš līdz šim ir slēpis faktu, ka nav brīvs vīrietis. Sērija noslēdzās ar to, ka Edijs jautāja brālim: „Ko tu gribi, lai es viņai stāstu? Visu par mūsu ģimeni? To, ka esmu precējies?”

Tas, ar ko Edijs ir precējies, atklājās jaunākajā sērijā. Izrādās, ka Pētersonu kaimiņi Āboliņi ir gana īpatnēja dzimta, kas labumus cenšas iegūt ar viltu. Proti, Danas un Edija iepriekš pieteiktās māsas un brāļa attiecības ir meli, un viņi ir vīrs ar sievu. Edijs, kurš jau paspējis „ieķerties” Ieviņā, nu ir pamatīgās sprukās.

Seriāla „UgunsGrēks” 675. sērija. Ediju pieķer gultā ar it kā māsu Danu

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānšāviņš no seriāla „UgunsGrēks”