Šo cacu vīrs grasās pamest - vairs nevarot izturēt viņas Bārbijas paskatu. FOTO
Sevis sapucēšanai viņa ik rītu tērē 2 stundas, bet tiekšanās pēc Bārbijas izskata vairs nav pa prātam dāmītes vīram.
Trakā pasaule
2016. gada 14. novembris, 15:01

Šo cacu vīrs grasās pamest - vairs nevarot izturēt viņas Bārbijas paskatu. FOTO

Jauns.lv

Glamūrīgajai blondīnei ir 33 gadi, un viņas aizraušanās - tiekšanās pēc ideālā Bārbijas izskata. Tam angliete iztērējusi jau vismaz 100 000 britu mārciņu! Viņai pašai savs izskats ļoti patīk, taču dāmas ģimenei, īpaši vīram, gan ne.

33 gadus vecā Kerija Mailza dzīvo Eseksā, Lielbritānijā. Viņas lielā aizraušanās un vienlaikus arī dzīvesveids ir plastikas ķirurģija. Pēdējo sešu gadu laikā Kerija veikusi neskaitāmas operācijas, kas, viņasprāt, pašu pietuvina ideālajam "plastmasas lelles izskatam". Kerija ir pārliecināta, ka šobrīd izskatās daudz labāk nekā pirms operāciju ēras. Tā domā viņa. Sievietes vīrs un arī meita uzskata, ka mamma kļuvusi pārāk apsēsta un fanātiska ar savu izskatu, turklāt agrāk viņas tēls šķitis pieņemamāks. Vīrs pat draud ar šķiršanos, ja "viņa nebeigs māžoties".

Britu bulvārpresei gaišmate pauž, ka arī pati gatava pamest vīru, ja viņš liks šķēršļus sievietes ceļā uz Bārbijas izskatu. "Esmu pārliecināta, ka tagad izskatos daudz labāk nekā agrāk," viņa teic. Iemesls lielajām pārmaiņām bijis pašas dziļā pārliecība, ka "izskatījos vienkārša un garlaicīga".

 

"Man vienmēr patikusi lelle Bārbija," viņa skaidro. 2010. gadā Kerija galvai pieaudzējusi efektīgas blondas lokas un garderobē ieviesa koši rozā drēbēs, tā aizsākot savu ceļu uz pilnvērtīgu Bārbiju. Vēlāk sekoja botoksa injekcijas, lūpu palielināšana un citas manipulācijas. "Manuprāt, Bārbija ir ārkārtīgi sievišķīga, un tātad arī es," uzskata Jēzus vecuma blondīne.

Viņa stāsta, ka ik rītu sevis sakopšana un sapucēšana vajadzīgajā līmenī aizņem divas stundas. Procedūras sevī ietver ikrīta džakuzi, kopjošās maskas sejai un ķermenim, apsmidzināšanās ar iedeguma līdzekli, meikapa uzklāšana, frizēšanās, mākslīgo skropstu pielikšana un bieži vien arī manikīrs un pedikīrs. Reizēm tas viss tiek darīts tikai lai dotos pastaigā ar suni.

Kerijas dzīvesveids vairs nav pa prātam viņas vīram, un arī bērns norāda uz pārmērībām. Taču sieviete pie sasniegtā negrasās apstāties un turpinās sevi pilnveidot.

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA

Tēmas