Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Prāta vētras" koncertā Maskavā 5000 fanu izveido Latvijas karogu! FOTO. VIDEO
Mirklis no „Prāta vētras” koncerta Maskavā, kad fani izveido Latvijas karogu.
Slavenības

"Prāta vētras" koncertā Maskavā 5000 fanu izveido Latvijas karogu! FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Latvijā populārākā grupa „Prāta Vētra” nupat sniedza savu līdz šim lielāko solo koncertu Krievijā - Maskavas arēnu „Stadium Live” piepildīja ap 5000 grupas fanu.

"Prāta vētras" koncertā Maskavā 5000 fanu izveido ...

Viņi 25. oktobrī kļuva par aculieciniekiem emocionālam koncertam, ar kuru grupa atzīmēja 10 gadus kopš pirmās uzstāšanās Krievijā. Kopā ar „Prāta Vētru” uz skatuves kāpa Vladi Kasta, „Bi-2” un draugi no Rīgas – grupa „Instrumenti”. Apliecinādami savas simpātijas „Prāta Vētrai”, Krievijas fani sagādāja pārsteigumu – dziesmas „Veter” laikā virs skatītāju galvām tika izveidots milzīgs sarkanbaltsarkans karogs. Fani bija parūpējušies arī par plakātiem, uz kuriem bija rakstīts: „Mēs bez jums noskumsim un novītīsim!”

„Šis patiešām bija unikāls koncerts. Tas notika Maskavā lielākajā roka arēnā, kuras maksimālā ietilpība ir 6000 skatītāju. Interesanti, ka pirms gada „Prāta vētras” koncertu Maskavā apmeklēja 2500 skatītāju, tad tagad to jau ir divreiz vairāk. Negaidīti straujš lēciens. Turklāt priecē, ka šajos izbraukumu koncertos tehniskajā un skatuves noformējuma ziņā grupa tuvojas tam līmenim, kādā koncertē Latvijā,” portālam kasjauns.lv teic „Prāta vētras” menedžere Aija Auškāpa.

Pēc šī koncerta „Prāta vētra” devusies uz Kaļiņingradu, tad mēros ceļu uz Spāniju, lai uzstātos festivālā „Live Session days”, pēc tam novembra pirmajās nedēļās „Prāta vētra” sniegs koncertus Ukrainā, bet 17. novembrī Sanktpēterburgā notiks otrs 10 gadu jubilejas koncerts. Krievijas tūri latvieši noslēgs nākamajā pavasarī, kad paredzēti koncerti Sibīrijā un Tālajos Austrumos.

Fani izveido Latvijas karogu „Prāta vētras” koncertā Maskavā
„Instrumenti” grupas „Prāta vētras” koncertā Maskavā „Stadium Live” arēnā 25. oktobrī
Ieskats „Prāta vētras” koncertā Maskavā „Stadium Live” arēnā 25. oktobrī

„Prāta vētras” koncerts Maskavā „Stadium Live” arēnā 25. oktobrī

„Prāta vētras” koncerts Maskavā „Stadium Live” arēnā 25. oktobrī

Kasjauns.lv/Foto: Svetlana Bobrova („Prāta vētras” arhīvs)