Dagnis un Ingus līgaviņas ved uz pirti. FOTO. VIDEO
Dagnis Darģis no Pūres pagasta savām līgaviņām ļāva baudīt pirts priekus.
2013. gada 1. novembris, 21:31

Dagnis un Ingus līgaviņas ved uz pirti. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

TV3 raidījuma „Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas saimnieki turpina iepazīties ar savām līgaviņām un liek viņas gan pie pirmajiem darbiem, gan pavada laiku romantiskos randiņos.

Šajā raidījumā līgavas uz mājām veda Ingus, Dagnis un Mārtiņš. Katrs no viņiem centās pēc iespējas vairāk iepazīt potenciālās līgavas. Piemēram, Mārtiņš Jātnieks jaunkundzes sūtīja uz kūti pēc olām un lūdza pagatavot vakariņas, lika mazgāt automašīnu, kā arī mācīja pļaut zāli, turklāt meitenēm, pankūku cepšana ne visai padevās, tāpēc talkā nāca arī Mārtiņa mamma. Dagņa saimniecībā dāmas palīdzēja govis slaukt, barību silēs salikt un pat meklēja dārgumus ar metāla detektora palīdzību. Savukārt Ingus bija vienīgais no saimniekiem, kurš vienu no savām līgavām veda romantiskā randiņā. Vakarā divi saimnieki - Dagnis un Ingus - dāmām piedāvāja pirts priekus.

Kā zināms, šogad TV šovā „Saimnieks meklē sievu” atkārtoti piedalās Magone Burka, tikai šoreiz saimnieces lomā. Viens Magones pielūdzējs Ventis no Kuldīgas pagājušajā raidījumā atzinās, ka savulaik bija pārkāpis likumu un sēdējis cietumā. Magone novērtēja puiša atklātību un noteica, ka pats svarīgākais ir tas, ka cilvēks spēj saņemties un mainīties. Saimnieks Dagnis pazīst Venti un šova veidotājiem atzina, ka Ventis ir viens no tiem retajiem cilvēkiem, kuru ieslodzījuma vieta padarījusi par labāku.

Jau nākamajā raidījumā saimniekiem kāda no līgaviņām būs jāsūta mājās!

TV3 video: Dagnis ar līgaviņām dodas moteļa pirtī.

„Saimnieks meklēs sievu” 2. sezonas dalībnieki

gallery icon

Magones Burkas randiņš ūdens atrakciju parkā

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video