Šīs latvju zeltenes sapņo kļūt par TV zvaigznēm. Konkursa FOTO
Lai kļūtu par TV zvaigzni, konkursā “Mēneša meitene” finālistes demonstrējas visus savus talantus.
Slavenības
2016. gada 20. novembris, 04:45

Šīs latvju zeltenes sapņo kļūt par TV zvaigznēm. Konkursa FOTO

Jauns.lv

Oktobra sākumā TV6 aicināja visas spilgtās un uz piedzīvojumiem kārās dāmas no visas Latvijas pieteikties konkursam par iespēju būt to 12 sieviešu vidū, kas kļūs par TV6 mēneša meiteni un gozēsies televīzijas starmešos. Aicinājumam atsaucās vairāk nekā trīs tūkstoši dāmu un viens kungs, bet nu ir noticis atlases fināls.

No visām pretendentēm tika noteiktas 50 finālistes, bet gala atlase notika 16. novembrī. Dāmas vērtēja raidījuma “Overtime” TV vadītājs Valdis Valters, producents un raidījuma “Iespējams tikai Krievijā” vadītājs Ēriks Palkavnieks, TV šovu vadītājs Armands Simsons, kā arī MTG TV Latvia mārketinga direktore Jana Rubīna un žurnālists Kārlis Ķilkuts.

Lai iegūtu iespēju mēnesi gozēties TV kameru priekšā, meitenes bija gatavas uz daudz ko – dziedāt, skaitīt dzeju, sasmīdināt žūriju līdz asarām, izrādīt ēst gatavošanas prasmes, sportot un pat izģērbties, kā arī, protams, šarmēt ar savu daili. Dalībnieču vidū bija gan jau TV ekrānos redzēta šova dalībniece, gan radio ētera personības, gan pasākumu organizatores un vadītājas, pavāres, sportistes un pat topošā metinātāja!

Meitenēm bija nebūt ne viegls uzdevums – piecu minūšu laikā bija jāiepazīstina ar sevi, jāsasmīdina žūrija, jāparāda savs talants un jāiejūtas TV sejas lomā, reklamējot sevis izvēlētu raidījumu. To, kā beidzās šis konkurss, varēs uzzināt kādā no novembra TV 6 raidījumiem.

 

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto