1dienas
19stundas
34minūtes
32sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Seksīgākais vīrietis pasaulē parāda savas sirds pavēlnieci. FOTO
Sirsnīgi un mīļi. Dveins Džonsons ar savas sirds pavēlnieci – meitu Jasmīnu uz pleciem.
Slavenības

Seksīgākais vīrietis pasaulē parāda savas sirds pavēlnieci. FOTO

Jauns.lv

Slavenību žurnāls „People” par seksīgāko vīrieti no šobrīd dzīvajiem 2016. gadā nosaucis aktieri un spēkavīru Dveinu Džonsonu jeb The Rock (44).

Seksīgākais vīrietis pasaulē parāda savas sirds pa...

Uzzinot par sev piešķirto godu Dveins Džonsons „Instagram” blogā publiskojis žurnāla „People” jaunākā numura vāka fotogrāfiju un pierakstījis sekojošas rindas: „Tas tikai nozīmē, ka aizvien ceļos pulksten četros un cītīgi trenējos, rūpējos par saviem bērniem, braucu ar savu pikapu un stāstu dažus neķītrus jociņus... Ārkārtīgi seksīgi, protams.”

Dveins reiz bija precējies ar Deniju Garsiju. Pāris izšķīrās 2007. gadā. No šīm attiecībām aktierim ir meita Simona Aleksandra. Šobrīd Dveins ir kopā ar dziedātāju Lorēnu Hešianu un viņiem aug brīnišķīga meita Jasmīna.

Bijušais profesionālais cīkstonis Dveins Džonsons šogad arīdzan atzīts par vairāk pelnošo aktieri Holivudā.  44 gadus vecais Džonsons gada laikā no 2015.gada jūnija nopelnīja 64,5 miljonus ASV dolāru (58 miljonus eiro), liecina biznesa žurnāla "Forbes" aprēķini. Tas ir par 20,5 miljoniem dolāru vairāk nekā gada pelnošākajai sieviešu dzimuma aktrisei Dženiferai Lorensai, kuras ieņēmumi tajā pašā laika periodā sasniedza 46 miljonus dolāru (41 miljonu eiro).

Džonsona ienākumi dubultojušies, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, galvenokārt pateicoties lomām asa sižeta filmu sērijā "Fast & Furious" ("Ātrs un bez žēlastības") un katastrofu filmā "San Andreas" ("Sanandreasa lūzums").

Džonsons šogad pārspēja amerikāņu aktieri Robertu Dauniju jaunāko, kurš iepriekšējos trīs gadus bija pelnošākais Holivudas aktieris.

Dveins ar mammu Atu un partneri Lorēnu Hašianu.
Dveins ar mammu Atu un partneri Lorēnu Hašianu.
Dveins Džonsos jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Facebook