"airBaltic" sāk lidojumus uz Palmu de Maljorku, kā arī savieno Abū Dabī un Rīgu ar Cīrihi
"airBaltic" paplašinājusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar Apvienoto Arābu Emirātu aviokompāniju "Etihad Airways", ietverot arī lidojumus no Amsterdamas, Frankfurtes, Minhenes un Cīrihes uz Abū Dabī un Rīgu.
Bizness un ekonomika
2014. gada 1. jūnijs, 11:05

"airBaltic" sāk lidojumus uz Palmu de Maljorku, kā arī savieno Abū Dabī un Rīgu ar Cīrihi

Jauns.lv

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" sāk lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku Spānijā, kā arī sadarbībā ar Apvienoto Arābu Emirātu aviokompāniju "Etihad Airways" veiks lidojumus, kas savienos Abū Dabī un Rīgu ar Cīrihi, informēja lidsabiedrībā.

Skaidrojot lidojumu sākšanu uz Palmu de Maljorku, "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka klienti novērtē iespēju pavadīt brīvdienas siltajā Vidusjūras klimatā.

Kā skaidro lidsabiedrībā, vasaras sezonā tiks pārtraukti lidojumi no Rīgas uz Hevīzu-Balatonu nelielā pieprasījuma dēļ, kas savukārt ļauj sākt lidojumus maršrutā Rīga-Palma de Maljorka. Tādējādi nodrošinot ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz tādiem galamērķiem kā Sanktpēterburga, Helsinki, Stokholma, Oslo, Viļņa un Tallina.

Kā ziņots, "airBaltic" paplašinājusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar Apvienoto Arābu Emirātu aviokompāniju "Etihad Airways", ietverot arī lidojumus no Amsterdamas, Frankfurtes, Minhenes un Cīrihes uz Abū Dabī un Rīgu, informēja lidsabiedrībā.

"airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju. "airBaltic" flotē ir 25 lidmašīnas: piecas "Boeing 737-500", astoņas "Boeing 737-300" un 12 "Bombardier Q400 NextGen".

LETA Nozare.lv / Foto: Edijs Pālens/ LETA