3dienas
1stundas
37minūtes
25sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Inbox ievieš maksu par Premium e-pakalpojumu bez reklāmām un ierobežojumiem
Auto un tehnoloģijas

Inbox ievieš maksu par Premium e-pakalpojumu bez reklāmām un ierobežojumiem

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

Pašmāju e-dienests “Inbox.lv” no oktobra ievieš Premium maksas abonementus, lietotājiem piedāvājot apjomīgāku e-pastu bez reklāmām un ierobežojumiem. Inbox Premium apvieno līdzšinējās Inbox Mail+ un Inbox Files+ priekšrocības vienā abonementā. Inbox Mail bezmaksas lietotājus jaunievedums neskars, nodrošinot līdzšinējos e-pakalpojumu tāpat kā iepriekš.

Inbox Premium piedāvā vairākās ļoti būtiskas papildus iespējas, tai skaitā jaudīgu un privātu e-pastu bez reklāmām, vismaz 150 GB kopējo krātuvi e-pastiem, failiem, foto un video. Inbox Premium lietotāji var dienā nosūtīt neierobežotu vēstuļu skaitu, salīdzinot ar līdz 300 vēstuļu limitu bezmaksas versijā. Vienā sūtījumā Inbox Premium lietotāji var pievienot līdz 250 saņēmējiem, nevis tikai 50.

Kā būtiska Inbox Premium priekšrocība ir izdzēsto e-pastu, failu, foto un video saglabāšana, kā arī biežāka rezerves kopiju veidošana un ilgāka to arhivēšana. 

Inbox Premium abonementi savas priekšrocības var izmantot, lietojot e-pastu, gan arī atsevišķi lietojot pakalpojumus Inbox Files un Inbox Foto. Inbox Files nodrošina ērtu visa veida failu uzglabāšanu un dalīšanos ar tiem. Inbox Foto nodrošina iespēju ērti un pārskatāmi apkopot bildes un video, kā arī veidot dažādas galerijas, kā arī pasūtīt foto izdruku. Inbox Files un Inbox Foto pakalpojumi ir pieejami arī bezmaksas lietotājiem, bet ar ierobežotu krātuves apjomu un lēnāku augšupielādes un lejupielādes ātrumu.

Inbox Premium apvieno līdzšinējās Inbox Mail+ un Inbox Files+ priekšrocības vienā abonementā. Turpmāk Inbox Mail+ un Inbox Files+ pakalpojumi vairs nebūs atsevišķi pieejami, bet abu šo produktu lietotājiem ar aktīviem abonementiem pilnībā tiek saglabātas esošās funkcijas.  

Līdz šim Inbox Mail+ un Inbox Files+ pakalpojumus izmantoja vairāk nekā 10 tūkstoši no 1,7 miljoniem lietotāju Latvijā un vēl 443 tūkstošiem ārvalstīs.

“Mums šobrīd nav stratēģiska plāna pārvirzīt visus bezmaksas lietotājus uz Inbox Premium, jo uzņēmums ļoti efektīvi turpina darboties kā līdz šim, pārdodot reklāmvietas. Mūsu reklāmas ieņēmumi un reklāmas efektivitāte turpina augt, mēs noturam līderpozīcijas gan apmeklētāju skaitā, gan arī lietotāju uzturēšanās ilgumā Inbox lapās, attīstot tādus produktus kā Inbox News, Inbox Files, Inbox Foto, Inbox Games, XTV un sludinājumu portālu PP.lv. Arī līdzšinējo bezmaksas lietotāju vairākums, kā rāda iekšējās aptaujas, ar pakalpojumu ir apmierināti. Taču vienmēr būs lietotāji ar paaugstinātām prasībām, un tiem esam radījuši Inbox Premium,” skaidro Inbox.lv produktu vadītāja Natālija Grigorjeva.

Inbox Premium abonements uz vienu gadu maksās €13,99 un uz trīs gadiem tikai €29,99. Līdz 15.oktobrim abonementiem tiek piedāvāta īpaša atlaide – €9,99 par gada abonementu vai €24,99 par trīs gadu abonementu, tādējādi lietotājiem pakalpojums izmaksās €0.69 mēnesī. Visiem lietotājiem ir iespēja bezmaksas vienu reizi izmantot 30 dienu izmēģinājuma periodu.